Antony, pe urmele lui Dani Alves. Starul lui Manchester United, acuzat de iubită că i-a spart proteza de silicon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antony (23 de ani), mijlocașul lui Manchester United, este acuzat de violență domestică și agresiune de fosta iubită, Gabriela Cavallin (22 de ani).

image

Încă un scandal de violență a ieșit la lumină, după cel al Benjamin Mendy, de la rivala City, care a abuzat o tânără de 24 de ani sau Dani Alves, care a violat o altă tânără în toaleta unui club și care se află la închisoare de la începutul anului.

Antony, starul brazilian al lui Manchester United, a fost acuzat de fosta iubită de agresiune fizică. Marca a publicat azi mărturia Gabrielei, DJ și influencer brazilian, care a depus plângere la poliție împotriva lui Antony, pentru violență domestică, agresiune și amenințări cu moartea. Procesul urmează so fie deschis în Anglia.

40 de copci ca să-și repare proteza

Într-un interviu acordat pentru Record TV, fosta parteneră a lui Antony a povestit cum a fost tratată de către mijlocașul de 23 de ani în perioada în care acesta juca la Ajax. „M-a apucat de mâini, m-a aruncat pe pat și a sărit peste mine. Când a făcut asta, proteza de silicon a fost dislocată, nu puteam să mai respir. Am crezut că mor, simțeam o durere puternică în piept și nu mai aveam aer.

A trebuit să fac operație și am avut nevoie de peste 40 de copci pentru a-mi repara proteza. Antony m-a amenințat și cu moartea în mai multe rânduri. Îmi zicea că dacă nu voi fi cu el, nu voi fi nici cu altcineva. Totul se va încheia pentru mine, vom muri împreună!”

Voi face tot ce pot pentru a denunța această agresiune. Voi merge și în Anglia dacă este nevoie. Abuzul fizic și psihologic, tot ce mi-a făcut. La început a fost cel mai frumos vis, apoi a devenit cel mai negru coșmar”, a spus tânăra.

Lovituri si abuzuri din partea fotbalistului

Dezvăluirile acesteia au urmat și pentru cotidianul spaniol Marca. „M-a ținut captivă în casă, între ora 22:00 și 03:30. Mi-a spus că nu mă lasă să plec până când nu șterg tot ce am în telefon. Mi-a spart valiza, mi-a luat pașaportul, geanta, mi-a spart și telefonul, doar ca să nu plec.

Într-o altă zi, a început să mă lovească, m-a apucat de păr, a aruncat cu apă pe mine. M-am lovit la cap, apoi am văzut că mi-a provocat o tăietură. M-am panicat foarte tare, am plâns ore în șir. Nimeni nu putea să-l controleze, cred că mama lui l-a sunat pe preparatorul lui fizic.”

Antony, jucător cumpărat de Manchester United de a Ajax cu 95 de milioane de euro, a refuzat să comenteze acest scandal, clubul pentru care a avut 44 de apariții în acest sezon a deschis o anchetă internă în ceea ce-l privește. Gabriela Cavallin a încheiat relația cu mijlocașul brazilian, acesta fiind căsătorit în prezent cu Rosilene Xavier.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite