Angela Merkel e fan Halep! Când a remarcat-o şi ce întreba mereu despre Simona VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) e, cu siguranţă, sportiva din România cu cea mai bună imagine la nivel internaţional. Şi e urmărită inclusiv de oameni politici care iubesc tenisul.

Simona Halep şi-a amânat, din păcate, revenirea pe teren după Australian Open, renunţând, pe rând, la Qatar Total Open (1-7 martie) şi la Dubai Duty Free Championships (7-13 martie). Ultima decizie a luat-o, miercuri seară, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Deşi în ultimele sezoane a devenit mai selectivă, în privinţa turneelor la care participă, iar asta din cauza problemelor medicale şi, uneori, din dorinţa de a se concentra asupra întrecerilor importante, Halep rămâne o jucătoare extrem de apreciată. Şi urmărită la nivel mondial! Ceea ce nu e tocmai surprinzător, având în vedere că rezistă de 7 ani în Top 10 mondial. Invitat, astăzi, la emisiunea GSP Live, George Cosac, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis (FRT), a povestit că Halep e o jucătoare pe care o urmăreşte inclusiv Angela Merkel, cancelarul Germaniei!

Ce a povestit George Cosac?

*La un moment dat, când Simona Halep nu câştigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obţine un paşaport, aşa cum au toţi marii campioni, pentru a circula mai uşor. Atunci, respectivul ministru i-a spus: «Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toţi ţi-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii! Eu îţi spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European şi mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă opreşte şi mă întreabă de fetiţa aceea talentată din România care obţine performanţe importante». Era favorita cancelarului Germaniei!

VEZI CE A POVESTIT GEORGE COSAC

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite