Andreea Drăgoi, înotătoarea care face senzație ca model FOTO

0
Publicat:

Andreea Drăgoi, supermodelul unei echipe de înot, a atras atenția internauților cu frumusețea sa. Românca este membra unei echipe de înot americane, de la San Jose Spartans, dar a fost încoronată și Miss California US Nation 2022.

Andreea Drăgoi, sportivă și model / Foto: Instagram
Andreea Drăgoi, sportivă și model / Foto: Instagram

Și chiar dacă pe Instagram are și postări dedicate modelingului, Andreea se definește ca atletă pe contul ei, unde a adunat peste 30.000 de urmăritori.

Andreea Drăgoi, supermodelul unei echipe de înot din SUA. FOTO Instagram
Andreea Drăgoi, supermodelul unei echipe de înot din SUA. FOTO Instagram

Potrivit site-ului oficial al SJSU Spartans, Andreea este din Bucureștiși a absolvit Școala Internațională din București. Ea are o înălțime de 1,70 metri și este în prezent studentă în anul al doilea.

Ea a reușit să își bată propriul record personal de concurs la Naționalele CSCAA, înregistrând un timp de 56,95 de secunde în proba de 100 de flotări. Andreea a reușit, de asemenea, să obțină încă un record personal în timp ce concura la 500 m liber și 200 m liber la Campionatul Mountain West.

Se pare că înotătoarea călătorește între Statele Unite și orașul ei natal, București, deoarece a strălucit pe podium în timpul săptămânii modei din capitala României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite