Andorra - România 0-4: Piţurcă, supărat după o victorie categorică. Ce l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Tricolorii au învins categoric, şi-au îmbunătăţit golaverajul, însă selecţionerul nu şi-a permis nici măcar un zâmbet după victoria obţinută vineri seară. Mai mult, Piţi a pierdut şi un om de bază pentru următorul meci cu Estonia.

România a zdrobit Andorra, dar cum şi Turcia a câştigat în Estonia, lupta pentru locul 2 în grupa D se va duce până în ultima zi. Având în vedere că trupa lui Fatih Terim are un golaveraj superior faţă de tricolori, în acest moment, otomanii au prima şansă de a ajunge la play-off. Tocmai de aceea, Victor Piţurcă regretă că România şi-a stricat golaverajul, pierzând 0-2, acasă, cu Turcia şi primind opt goluri în cele două partide cu Olanda.

„Puteam da 7-8 goluri cu Andorra, dar am ratat câteva ocazii mari. Turcia va evolua împotriva Olandei în ultima zi, le va fi foarte greu. Păcat de golurile pe care le-am luat prea uşor. Se simt acum. Eu le-am atras atenţia de mult timp băieţilor că putem plăti scump pentru acele goluri“, a afirmat selecţionerul la TVR 1. 

Chestionat despre succesul la scor de maidan al Olandei în partida cu Ungaria, Piţurcă a spus: „Nu mă miră victoria Olandei, şi noi puteam da opt goluri Ungariei“.

Fără Chiricheş cu Estonia

Un alt motiv de supărare pentru Piţi a fost faptul că l-a pierdut pe Vlad Chiricheş în vederea jocului cu Estonia (marţi, 15 octombrie, ora 21.00). Stoperul a fost singurul fotbalist avertizat din echipa României şi a devenit suspendat pentru cumul de cartonaşe. Contra Estoniei, el va fi înlocuit în apărare de Gardoş sau de Găman.

Pe de altă parte, Piţurcă se poate consola cu faptul că Vlad Chiricheş va rata un meci în care, oricum, apărarea nu va fi foarte solicitată, iar în cazul în care România va ajunge la baraj, atunci Chiricheş poate evolua în ambele partide, fără teama de a fi suspendat, dacă va încasa un „galben“.

CITEŞTE ŞI:

*FOTO Andorra - România 0-4: i-am „rupt“ pe nişte amatori, acum aşteptăm ca Olanda să ne ducă la barajul pentru Mondiale. Toate calculele calificării

*Toată România ţine cu Olanda: tricolorii s-au făcut portocaliu. Lazăr, Keşeru şi Stancu ne transmit că suntem la baraj

*VIDEO Olanda-Ungaria 8-1 / Estonia-Turcia 0-2. Ungurii au fost ridiculizaţi la Amsterdam. Partida Turcia-Olanda este capitală pentru România

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite