Ana Maria Prodan se ia de Gigi Becali: „Văd că are o problemă cu soţia antrenorului Stelei, s-a depăşit o limită!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan l-a pus la punct pe Gigi Becali
Ana Maria Prodan l-a pus la punct pe Gigi Becali

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Ana Maria Prodan, i-a răspuns dur lui Gigi Becali, după ce finanţatorul Stelei a certat-o pe femeia impresar că se amestecă în interiorul clubului roş-albastru şi că îşi sfătuieşte soţul să plece în străinătate.

Gigi Becali a ignorat-o pe Ana Maria Prodan la finalul meciului Rapid - Steaua terminat la egalitate, scor 1-1, precizând că nu e treaba femeilor să se amestece în probleme bărbaţilor: "Eu nu înţeleg de ce se amestecă la Steaua, nu are niciun drept să se implice. Vă asigur că Reghecampf nu pleacă nicăieri, chiar dacă Prodan îl îndeamnă să meargă afară", a spus Gigi Becali la DigiSport 1.

Reacţia patronului Stelei a deranjat-o la culme pe Ana Maria Prodan, care a intrat în direct şi şi-a exprimat punctul de vedere faţă de declaraţia ironică a lui Becali: "Văd că toată lumea are o problemă cu soţia antrenorului Stelei. Eu nu am spus niciodată ca soţul meu să plece de la Steaua. Am spus că soţul meu va pleca de la Steaua în străinătate, dar nu mâine sau peste o lună, ci în viitor. 

Pentru familia mea, vreau ca soţul meu să ajungă într-un fotbal civilizat. Mă deranjează foarte tare când se vorbeşte de familia Prodan-Reghecampf. Sunt mândră că soţul meu este antrenorul Stelei şi că echipa este campioană datorită lui. E deja mult prea mult, s-a depăşit o limită în ultimul timp. Eu dacă aş vorbi despre soţia domnului Becali, l-ar deranja foarte mult!, a spus Ana Maria Prodan la DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite