Alexandru Maxim, după victoria României cu Danemarca: „Am evoluat la un nivel ridicat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim, decarul României la meciul cu Danemarca FOTO Bogdan Iordache/Mediafax
Alexandru Maxim, decarul României la meciul cu Danemarca FOTO Bogdan Iordache/Mediafax

România a câştigat meciul amical cu Danemarca, disputat marţi, pe Arena Naţională. Selecţionata lui Anghel Iordănescu s-a impus cu 2-0, graţie unei „duble“ semnate de Claudiu Keşeru (53', 58').

„Cred că am început bine această campanie de calificare. Am muncit mult pentru a ajunge aici, dar încă nu suntem calificaţi. Ne aşteaptă meciuri dificile. Trebuie să fim acelaşi grup puternici pentru a avea şanse reale. Ar fi o mare realizare pentru întreaga ţară. În acest meci, atât nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu) cât şi noi am fost foarte motivaţi. 

Au avut ocazia să joace şi fotbalişti care nu au făcut-o aşa mult în ultimul timp. Au evoluat la un nivel ridicat şi e un lucru îmbucurător. E benefic pentru echiupa naţională. Şi cu nea Piţi (n.r. - Victor Piţurcă) şi cu nea Puiu am încercat să ne bucurăm de acest sport. Nu am obţinut o calificare la un turneu fiunal de mult timp şi ar fi foarte important pentru suporterii noştri să o obţinem, dar va trebui să fim foarte atenţi“, a declarat Alexandru Maxim după meci.

VIDEO România-Danemarca 2-0. Keşeru i-a învins singur pe danezi cu o "dublă" de senzaţie

Reacţii după amicalul cu Danemarca. Keşeru: „E o onoare să marchez pentru naţională”. Ce a spus Iordănescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite