Alcaraz, imagini teribile la Cincinnati: A plâns în hohote pe marginea terenului VIDEO

0
Publicat:

Carlos Alcaraz (Spania, 1 ATP) – Novak Djokovici (Serbia, 2 ATP) e noua rivalitate din tenis care ne va oferi niște meciuri fabuloase, în următorii ani. Ce-i drept, nu pentru foarte mult timp, având în vedere că există o diferență de vârstă de 16 ani între primii doi jucători ai clasamentului mondial. Deocamdată, această rivalitate tocmai și-a consumat episodul cu numărul 4. La Cincinnati, unde finala de la Western & Southern Open a fost câștigată de Nole: 5-7, 7-6, 7-6. Meciul a fost unul epic, de 3 ore și 49 de minute.

Carlos Alcaraz, un jucător cu un potențial uriaș
Carlos Alcaraz, un jucător cu un potențial uriaș

Așadar, în acest moment, scorul confruntărilor directe Alacaraz – Djokovici e egal: 2-2. Cu precizarea că puștiul spaniol are în dreptul său victoria cea mai prețioasă, în finala de la Wimbledon 2023. Acum, la cinci săptămâni după acel moment magnific pentru Alcaraz, a venit revanșa luată de Djokovici. Într-o altă partidă cu trofeul pe masă. Doar că Western & Southern Open, deși o întrecere importantă, n-are „greutatea“ unui Grand Slam.

Chiar și așa, eșecul suferit în finala de la Cincinnati l-a emoționat foarte tare pe Alcaraz. Care după meci s-a așezat pe marginea terenului și a început să plângă în hohote, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite