Aiureli marca Florin Talpan. „Sunt cel mai bun ofițer. Vreau funcția de comandant și grad de general”

0
Publicat:

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, se roagă de președintele României, Klaus Iohannis, să deblocheze demersurile pentru a primi gradul de general. Acesta susține că e cel mai bun ofițer al Armatei Române. O fi luptat prin teatre de război și o fi adus glorie țării și nu știm noi.

Florin Talpan se visează șef la Steaua. Foto Sportpictures
Florin Talpan se visează șef la Steaua. Foto Sportpictures

Oficialul Stelei așteaptă în continuare să primească gradul de general și face un apel către președintele Klaus Iohannis: „Nu am primit niciun răspuns de la președenție și încă aștept. Acea propunere este la administrația prezidențială. Cred că sunt ofițerul din Armata Română cu cele mai mari rezultate.

Să prezinte public dacă există un alt ofițer. Nu vreau să fiu înțeles greșit. Dacă se apelează la mine eu voi răspunde. Dacă eram numit comandant, toate problemele erau rezolvate.

Să îmi spună ministrul ce trebuie să fac mai mult. Eu chiar merit acest grad de general și pot face multe pentru Steaua, dar nu din poziția asta. Îmi doresc funcția de comandant cu gradul de general și atunci voi face multe. În doi ani vor fi schimbări totale la Clubul Sportiv al Armatei”, a mai spus juristul pentru Fanatik.

I s-a propus o distincție, apoi i-a fost retrasă

Florin Talpan a dezvăluit că a pierdut o altă distincție, deși a fost propus pentru ea, chiar de către cei de la MApN: „S-a făcut o adresă să primesc o distincție de la Forțele Terestre. Emblema de Onoare de la Forțele Tereste. Am vorbit cu fostul comandant, Bixi Mocanu. Am vrut să vi-o dau, dar după ce au trimis acea adresă, au spus că au trimis propunerea din greșeală.

Era colonelul Popa, că domnul Bichir nu mai este. Mi-e rușine și vin cu lehamite la serviciu. Nimeni nu mi-a zis măcar felicitări. Le pică rău această realizare? Valorile sunt date la o parte și sunt apreciate la Steaua”.

Spune că Vasile Dîncu a făcut un exercițiu de imagine

Florin Talpan are un ac și împotriva lui Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, pe care îl consideră unul dintre vinovații principali pentru situația juridică în care se află Steaua: „Dar dacă nu găsim altă cale? Nu merge nimeni la închisoare. Dacă domnul Dîncu voia să face ceva, o făcea cât era ministru. Credea că-mi închide gura! A încercat să se pozeze cu suporterii poate îi mai votează cineva.

A demonstrat că de fapt nu este o valoare. Problema este că propunerea a fost trimisă, dar datorită relei sale intenții nu am primit acea distincție. A zis că se rezolvă și uite că nu s-a întâmplat asta”, a declarat Talpan la Fanatik Superliga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite