Aflată la al doilea sezon de Liga I, FC Botoşani visează la cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În calitate de finanţator al echipei Botoşani, Valeriu Iftime visează la debutul grupării sale în cupele europene. Cu toate că e abia la al doilea sezon de Liga I, obiectivul nu pare SF, având în vedere că, după 16 etape, formaţia botoşăneană se află pe a şaptea poziţie, la cinci puncte de ultimul loc care permite accesul în Europa League.

„Cu un buget mic, dar echilibrat, cu multă muncă din partea tuturor, de la noi şi până la ultimul jucător, am demonstrat că suntem buni. Suntem deocamdată pe locul cinci, la un pas de cupele europene! Cine a visat vreodată aşa ceva la Botoşani? Trebuie în continuare să fim atenţi şi să muncim la fel de bine şi, cred eu, că putem face lucruri extraordinare împreună. Recunosc, mi-a fost frică să nu tratăm ultimul meci ca pe unul de vacanţă, dar mă bucur că nu a fost deloc aşa. Puteam câştiga cu Viitorul cu 3-1, 4-1, dar e bine şi aşa“, a declarat Valeriu Iftime.

FC Botoşani a câştigat deplasarea de la FC Viitorul cu 2-1, impunându-se pe finalul meciului (80'). Echipa se află, de fapt, pe locul şapte, la egalitate de pucte cu locurile cinci şi şase, având un bilanţ de opt victorii, trei remize şi şase înfrângeri, iar următoarea etapă va întâlni Gaz Metan, la Mediaş.


Primul eşec al lui Hagi pe banca Viitorului, 1-2 cu FC Botoşani. „Regele“ i-a oferit fiului său Ianis debutul în Liga I

Prima declaraţie a lui Hagi Jr., după debutul în Liga I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite