Prima declaraţie a lui Hagi Jr., după debutul în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 16 ani şi o lună, Ianis Hagi a debutat în primul eşalon românesc, prin intermediul tatălui său şi al echipei pe care o patronează, FC Viitorul. Cea dintâi partidă a lui Hagi Jr., cea cu FC Botoşani, a fost o înfrângere, oaspeţii impunându-se cu 2-1.

„Nu mă aşteptam să joc, dar m-am bucurat. Înainte de meci, tata mi-a spus că o să fiu în lot, dar nu şi că o să joc. Apoi, în timpul meciului, când m-a întrebat, i-am spus că sunt pregătit pentru orice. A fost decizia lui şi sper ca şi de acum înainte să ia măsurile cele mai potrivite. Nu este nicio presiune pe mine pentru că port numele Hagi, dar acest lucru mă motivează. 

Şi eu mă aştept la mai mult de la mine, la fel ca majoritatea oamenilor. Îmi doresc să ajung titular, dar mai mult vreau ca echipa să ajungă în primele 10 clasate în Liga 1. Sunt simplu Ianis şi sper să-mi creez o carieră cât mai frumoasă în continuare. Promit că o să ajung la un nivel foarte înalt.“, a declarat cel despre care Gheorghe Hagi speră să-i calce pe urme şi îi face drum lin pentru îndeplinirea aşteptărilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite