Afiș grețos într-un birou la Federația de Handbal: Imaginea care ne arată unde ne aflăm cu educația FOTO

0
Publicat:

România a fost revoltată, de curând, de faptul că galeria Rapidului a înjurat-o pe Cristina Neagu (34 de ani), una dintre cele mai valoroase sportive din istoria recentă a țării. Chestionat despre acest episod dezgustător, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a făcut referire la carențele educaționale cu care se confruntă societatea în care trăim.

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal
Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal

Din păcate pentru Constantin Din, lipsa educației se vede și în cazul angajaților de la forul pe care îl conduce. Pentru că, astăzi, pe Facebook a apărut o fotografie șocantă dintr-un birou al FRH. Jurnalistul Narcis Drejan, redactor-șef al postului Sport Total FM, a explicat de unde a apărut această poză cu un afiș incredibil.

În biroul Federației Române de Handbal, soția lui Alin Șania, Mona, a postat un afiș: EU DAU M*IE NU DAU EXPLICAȚII! Apropo, femeia s-a și semnat! Asta pentru că doamna Șania trebuia să dea niște rapoarte către contabilitate și alte departamente! Toți cei care treceau prin biroul doamnei Șania citeau mizeria asta! Afișul a stat nestingherit zile bune! Asta e Federația Română de Handbal, iar domnul președinte Din îi ține spatele femeii, susținând că oamenii se lucrează între ei! ORIPILANT! Apoi, cică ne opărim când o galerie o înjură pe Neagu! Asta e educația! Cei din Federație vorbesc despre respect, valori și performanță!“, a scris Narcis Drejan, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în presa din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite