Adversari la Euro 2024, belgienii se bucură de neputința românilor contra Irlandei de Nord. Ce au remarcat

0
Publicat:

România a obținut doar o remiză contra Irlandei de Nord, scor 1-1, într-un meci de pregătire are a scos la iveală mai multe probleme ale ”tricolorilor”. Partida a fost urmărită cu interes și în Belgia, naționala ”dracilor roșii” fiind una dintre adversarele României din Grupa E de la Euro 2024, alături de Slovacia și Ucraina/ Islanda).

Golul lui Dennis Man, singura bucurie din meciul de aseară. Foto Sportpictures
Golul lui Dennis Man, singura bucurie din meciul de aseară. Foto Sportpictures

Presa belgiană a analizat prestația ”tricolorilor”, într-un articol publicat de RTBF, și a remarcat faptul că românii nu au avut idee cum să depășească apărarea supranumerică a nord-irlandezilor. "Ne imaginăm că România și-ar fi dorit să înceapă mai bine anul 2024. Românii au primit o lecție dură și au fost incapabili să obțină un rezultat mai bun decât un 1-1 cu Irlanda de Nord într-un amical.

O remiză cu locul 74 în lume, rezultat care cu siguranță nu-l va mulțumi pe selecționerul lor. Și suntem de părere că putea fi și mai rău. Dominantă în joc, dar incapabilă să penetreze cu adevărat defensiva Irlandei de Nord, România s-a speriat foarte devreme și putea primi gol în minutul 7.

N-a fost cel mai bun mod de a începe pregătirea

Luați pe sus încă de la început, românilor le-a luat un sfert de oră să își recapete simțurile, înainte să marcheze golul egalizator. De atunci, scorul nu s-a mai schimbat și, prin urmare, România s-a încurcat încă de la începutul anului. N-a fost cel mai bun mod de a începe pregătirea pentru Euro 2024, turneu care se apropie cu pași repezi", a fost articolul publicat de belgieni.

România va mai juca un meci-test peste 3 zile, contra Columbiei, o națională aflată în mare formă. Sud-americanii au învins aseară Spania cu 1-0 și au o serie de invincibilitate de 20 de partide. Întâlnirea se va juca pe stadionul lui Atletico Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite