Adrian Mutu primește două lovituri în câteva zile: dat afară de la Neftchi Baku imediat după ce și-a înmormântat mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crăciun negru pentru Adrian Mutu. Antrenorul român a primit a doua lovitură în doar câteva zile. După ce mama sa, Rodica, a decedat în cursul acestei săptămâni, azi, el a aflat că nu mai este în mod oficial antrenorul lui Neftchi Baku, echipa pe care a preluat-o în vara acestui an după despărțirea de Rapid.

Adrian Mutu a primit azi vestea demiterii. Foto Sportpictures
Adrian Mutu a primit azi vestea demiterii. Foto Sportpictures

Anunțul a fost făcut de presa din Azerbaidjan. Adrian Mutu a fost demis înainte de ultima etapă a anului, pe motiv că echipa duce lipsă de rezultate pozitive. Tehnicianul român s-a îndepărtat de obiectivul de a câștiga titlul alături de formația din Azerbaidjan, care a pierdut recent un duel important cu prima clasată, Qarabag.

Echipa azeră va fi preluată pentru ultimul meci de asistenții lui Mutu, după care și ei vor pleca la pachet cu fostul tehnician de la Rapid. Ajuns în vară după plecarea de la Rapid, Adrian Mutu a adunat 22 de partide pentru Neftchi Baku, având un bilanț de nouă victorii, cinci remize și opt eșecuri. În campionat, unde avea drept obiectiv câștigarea titlului, Mutu a strâns doar șapte victorii din 17 meciuri.

Fostul internațional român o lasă pe Neftchi Baku pe locul cinci, la o distanță de 13 puncte față de liderul Qarabag. El a primit vestea demiterii în timp ce se afla în țară, pentru înmormântarea de ieri a mamei sale, Rodica Mutu, care s-a stins din viață joi, la 71 de ani . 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite