Adrian Mutu, în fața revenirii la Rapid: „Chiar astăzi am fost la bază. Acolo mă simt ca acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 3 înfrângeri în primele trei etape ale play-off-ului, Rapid ia în calcul despărțirea de Cristiano Bergodi. Chiar dacă acționarul Dan Șucu a cerut timp de gândire și analiză la rece, italianul va părăsi cel mai probabil gruparea din Giulești acum sau la finalul campionatului.

Adrian Mutu a trăit momente frumoase pe banca Rapidului. Foto Sportpictures
Adrian Mutu a trăit momente frumoase pe banca Rapidului. Foto Sportpictures

O variantă pentru Rapid ar fi reîntoarcerea lui Adrian Mutu, antrenorul care a plecat de la vișinii chiar înainte de startul sezonului. Faptul că i-a lăsat baltă pe giuleșteni pentru banii de la Neftchi Baku ar putea fi o bilă neagră pentru fostul internațional, dar în fotbal s-au văzut multe. Iar Dan Șucu a mărturisit în mai multe rânduri, fără ranchiună, că regretă plecarea sa. De altfel, Mutu a lăsat impresia că nu ar spune nu unei reveniri, chiar dacă a evitat un răspuns direct și a ales unul elegant.

"Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri! Este un moment neplăcut pentru Rapid și nu vreau să pun o presiune în plus, dar Rapid este o echipă unde mie mi-a plăcut și unde m-am simțit foarte bine. Am lucrat bine cu conducerea, cu toți, cu conducerea și cu Daniel Niculae", a declarat antrenorul la Fanatik.

La Rapid se simte ca acasă 

”Chiar astăzi am fost în bază pentru că băiatul meu a avut meci, deci... Nu pot să răspund la întrebarea asta, din spirit de colegialitate pentru Bergodi. Dar pot să spun că la Rapid mă simt ca acasă, de aceea și fiul meu joacă la Rapid. Și am rămas legat de Rapid, asta o știe toată lumea. În momentul ăsta nu mă gândesc la nimic și vreau să mă relaxez”, a mai afirmat Adrian Mutu.

Fostul internațional este liber de contract, după ce și-a demisia de la CFR Cluj, în urma înfrângerii cu 4-0 în fața Corvinului, în Cupa României. Adrian Mutu a antrenat Rapid în 54 de partide, în care a înregistrat 27 de victorii, 15 înfrângeri și 12 egaluri. Giuleștenii îl au în vedere și pe Dan Petrescu, deși acesta este aproape de o revenire la adversara de sâmbătă seara, CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite