Adrian Mutu îi acuză pe oficialii FCSB că fac găinării. Giuleștiul fierbe după ce a pierdut clar derby-ul

0
Publicat:

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost nemulțumit de modul în care a fost tratată galeria giuleșteană la meciul pierdut duminică de Rapid în fața FCSB, cu 3-1, pe Arena Națională.

Adrian Mutu, supărat după ce Rapid a pierdut fără drept de apel în fața FCSB. Captură TV
Adrian Mutu, supărat după ce Rapid a pierdut fără drept de apel în fața FCSB. Captură TV

Suporterii oaspeților au primit 2.400 de bilete la derby-ul FCSB - Rapid. Și această parte a galeriei giuleștene, și fanii vișinii care au cumpărat bilete la Tribuna 2 au fost plasați în înaltul arenei, la Inelul 3, pentru a-și face simțită prezența cât mai puțin pe parcursul meciului.

Adrian Mutu le bate obrazul organizatorilor, spunând că astfel de lucruri sunt simple găinării. „Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta... Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții.

O decizie aiurea, de prost gust și neinspirată

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor. Nu e OK! Astea  sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a declarat Adrian Mutu în conferința de presă de după meci.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite