Josnicie a suporterilor FCSB! Au sărit cu zecile să bată un singur rapidist!

0
Publicat:

În drum spre Arena Națională, pentru meciul cu West Ham, mai mulți suporteri roș-albaștri au atacat un tânăr care stătea în stația de tramvai, îmbrăcat în culorile Rapidului.

Unii dintre suporterii FCSB au rămas cu mentalitate de Evul Mediu. Foto Mediafax
Unii dintre suporterii FCSB au rămas cu mentalitate de Evul Mediu. Foto Mediafax

S-a întâmplat ca puștiul să fie boxer al clubului vișiuniu, astfel că acesta nu s-a speriat și s-a apărat până au intervenit jandarmii. Însă fapta josnică a fanilor FCSB rămâne!

Suporterii echipei patronate de Gigi Becali au mărșăluit spre stadion, iar în drumul lor au văzut într- stație de tramvai un tânăr, care stătea singur și aștepta transportul în comun. Dacă în primă fază ultrașii FCSB l-au ignorat, cei din spate au devenit agresivi, l-au înjurat, provocat și chiar lovit. Zeci de fani!

Tânărul e boxer din lotul național!

Puștiul de care s-au legat este Florian Ioniță (17 ani), boxer al clubului Rapid, care săptămâna viitoare va pleca cu lotul național de tineret la Campionatul Mondial de box din Spania.

Tânărul a povestit pentru ProSport cum s-au derulat evenimentele: ”Tocmai terminasem antrenamentul de la lotul național, în complexul Lia Manoliu. Am ieșit să-mi iau de la magazin o apă. Eram în papuci și o geacă vișinie cu Rapid. În momentul ăla, au apărut și steliștii dintr-un gang.

”Nu mi-a fost frică deloc”

M-au văzut cu geacă vișinie, m-au înjurat și au sărit la bătaie! Eu m-am ferit de 2-3 lovituri din instinct și m-am pus în gardă tot din instinct. O am în sânge după atâția ani de box! Sincer să fiu, nu mi-a fost deloc frică.

Dacă săreau pe mine, mi-o dădeam cu ei. Cred că dădeam jos 5-6 inși, pe rând, până să sară toți. Nu dădeam înapoi! Bine că au intervenit jandarmii și nu s-a ajuns la așa ceva. Eu vreau să boxez în ring, nu pe stradă. Aici doar m-am apărat.

Ca fapt divers, mi se pare josnicie și lașitate ca un grup mare de ultrași să atace un singur suporter al rivalilor. Urât rău de tot ce au făcut”, a declarat sportivul, în exclusivitate pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite