Mario Mutu, scandal monstru la spital: „Eu nu stau la coadă cu proștii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario, primul fiu al lui Adrian Mutu din căsnicia cu Alexandra Dinu, și-a făcut o imagine de bad boy. Tatuaje și scandaluri  - acesta pare să fie noul motto al tânărului teribilist. Zilele trecute, Mario Mutu s-a prezentat cu iubita la Urgențe la Spitalul „Sf. Ioan” din Capitală, unde a făcut scandal monstru.

Mario Mutu e pus pe scandal de mic. Foto Facebook
Mario Mutu e pus pe scandal de mic. Foto Facebook

Într-o dimineață, în jurul orei 5, fiul antrenorului Rapidului și iubita sa au ajuns la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan, acolo unde acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

Însă, la triaj mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar tânărul în vârstă de 20 de ani a început să facă un scandal uriaș, să înjure pe toată lumea și să afirme că stă „cu toți proștii la coadă”. La scurt timp, a venit și un echipaj de poliție, să calmeze situaţia.

Condus cu mașina de poliție la alt spital

Mario a fost luat cu ambulanța, iar împreună cu o mașină de poliție, și a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, acolo unde scandalul a continua.

Reporterii spynews l-au contactat pe Mutu jr pentru a-i cere un punct de vedere în aceast caz, iar tânărul de 20 de ani a confirmat că a ajuns la spital pentru durerile dentare, precum și că în acel moment se afla și un echipaj de poliție acolo. Întrebat dacă au degenerat lucrurile, acesta a evitat să răspundă și apoi, curajos, le-a închis telefonul reporterilor în nas.

Adrian Mutu are poprire pe salariu pentru neplata pensiei alimentare

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, are în prezent poprire pe salariu după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare, timp de mai mulţi ani, pentru fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani. Fostul fotbalist a fost obligat de instanţă să achite suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite