Adrian Mutu a vorbit despre transferul lui Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina: "Sunt sunat de toţi de acolo pentru el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a revenit la Petrolul din vacanţa pe care apetrecut-o în Republica Dominicană  şi spune că e gata să atace titlul cu gruparea ploieşteană.

"Cred că în sezonul viitor vom avea mai multă experienţă, am învăţat din greşelile de anul trecut. Sunt aceleaşi echipe care se bat pentru titlu. Sper să ieşim învingători, obiectivul nostru este câştigarea titlului, Cupei României şi Cupei Ligii. Cred că în afară de cele trei echipe de anul trecut, care s-au bătut la titlu, Petrolul, Steaua şi Astra, va încerca şi Dinamo. Dar nu ştiu câtă forţă va avea. Noi ne dorim foarte mult titlul şi cred că în momentul de faţă suntem echipa cea mai valoroasă din Liga I.Vedem dacă va fi ultimul meu an în fotbal. În primul rând îmi doresc să fiu sănătos, să nu mai am ghinioanele din sezonul trecut. Vom vedea ce se întâmplă. Vreau să fiu sănătos să ajut echipa să câştige titlul. În rest, câte goluri voi marca vom vedea". 

Declaraţiile integrale ale lui Adrian Mutu

Mutu a vorbit şi despre transferul lui Tătăruşanu la Fiorentina, fosta sa formaţie. "Ciprian se va simţi extraordinar la Firenze. Chiar dacă Neto este un portar foarte bun şi un concurent pe măsură, Fiorentina l-a luat pe Tătăruşanu pentru a fi titular. Cei de acolo m-au întrebat de Ciprian. În plus, m-au sunat toate televiziunile şi radiourile de pe acolo.Toţi mă întreabă de el iar eu am vorbit foarte frumos despre el că doar este un român de-al nostru", a conchis Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite