Adrian Cristea , în dialog cu fanii pe internet: „Sunt şanse mari să ajungem în finala Cupei României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii echipei Petrolul Ploieşti au putut dialoga cu unul dintre fotbaliştii de bază ai „lupilor galbeni“, Adrian Cristea. Acesta a răspuns preţ de câteva minute întrebărilor, vorbind despre planurile sale de viitor şi despre ce şi-ar mai dori să realizeze în cariera de jucător.

Adrian Cristea a comentat nelămuririle aduse în discuţie de către fanii „lupilor galbeni“ prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

Întrebat dacă este mulţumit de atmosfera de la echipa sa, Cristea a declarat că se regăseşte în mediul ploieştenilor: „Îmi doresc să câştig un trofeu cu Petrolul. Să fie o încununare a muncii noastre, a echipei şi mi-aş dori un transfer afară, să am această experienţă în carieră. Nu pot să spun pe ce perioadă o să rămân la Petrolul, nu depinde numai de jucător. Atmosfera este foarte frumoasă, în vestiar şi pe stadion, mai ales de la meciurile de acasă“

Mijlocaşul nu a dat înapoi când a fost cazul să recunoască minusurile clubului la care activează: „Singurul inconvenient ar fi că nu avem o bază de antrenament mai bună“.

După ce Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC Braşov (2-0) în optimile Cupei României, în urma tragerii la sorţi pentru faza sferturilor, „lupii galbeni“ se vor duela cu cei de la Concordia Chiajna pentru un loc în semifinale. Cristea s-a arătat optimist în privinţa parcursului echipei sale: „Având în vedere culoarul pe care îl avem, sunt şanse mari să ajungem măcar în finala cupei“.„Publicul ploieştean este foarte frumos şi fanatic şi face o atmosferă incendiară. Pe noi, pe jucători, ne ajută“, a concluzionat fotbalistul ploieştean.

Adrian Cristea şi-a început cariera fotbalistică la Iaşi în anul 2002, unde a evoluat două sezoane, până când a fost transferat la Dinamo. A intrat repede în inimile suporterilor alb-roşii prin artificiile sale tehnice de pe teren şi golurile spectaculoase reuşite din exteriorul careului. A activat pentru echipa din Ştefan cel Mare timp de cinci ani, bifând 26 de goluri în 161 de partide. În decembrie 2010 a fost transferat la Universitatea Cluj, Dinamo primind în schimbul său 1,5 milioane de euro. În vara anului 2012 a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti, pentru care nu a reuşit încă să marcheze în Liga I.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite