Administratorul Arenei Naţionale, despre criticile faţă de starea terenului: „În alte ţări, gazonul este schimbat de şapte ori pe an“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută UEFA a întocmit un raport care prevedea numeroase schimbări care trebuie făcute pe Arena Naţională, administratorul stadionului şi-a prezentat replica faţă de criticile legate de starea gazonului.

Cristian Petre, administratorul Arenei Naţionale, a relatat reacţia unor oficiali din altă ţară, la una dintre vizitele lor pe stadionul din capitală. „O delegaţie a unei echipe străine a rămas uimită cum putem să întreţinem gazonul, ţinând cont că e acoperit doar de iarbă naturală. La ei 30% este artificială. Toţi ne dorim ca lucrurile să decurgă perfect. 

Rog pe oricine care doreşte să critice munca noastră atunci când întâmpinăm probleme, să se intereseze de câte ori este schimbat gazonul în alte ţări. Wembley îl schimbă de trei ori şi ArenA (n.r. stadionul lui Ajax Amsterdam) de şapte. Şi pe stadioanele lor nu se joacă două meciuri în şase zile“, a declarat Petre pentru fanatik.ro.

Potrivit UEFA, Arena Naţională trebuie modificată radical. Până acum, stadionul a costat 234 de milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite