Acuzaţii dure de blat la partida Steaua-Ceahlăul: „Au aranjat meciul pentru pariuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii au fost de nerecunoscut în meciul pierdut cu Ceahlăul FOTO Răzvan Păsărică
Steliştii au fost de nerecunoscut în meciul pierdut cu Ceahlăul FOTO Răzvan Păsărică

Jurnaliştii bulgari pun înfrângerea Stelei din partida cu Ceahlăul, scor 0-1, pe seama unui aranjament în vederea obţinerii unor câştiguri substanţiale la pariuri.

Cotidianul bulgar "Blitz" nu se fereşte să tulbure apele înaintea returului dintre Ludogoreţ şi Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. Bulgarii lansează o ipoteză controversată în privinţa corectitudinii meciului dintre Steaua şi Ceahlăul, pierdut de campioana României, acasă, scor 0-1.

Jurnaliştii de la sud de Dunăre ar fi fost aranjat pentru pariuri. Pentru a susţine această ipoteză, bulgarii anunţă că mai multe case de pariuri ar fi blocat cota pentru cartonaşe roşii. Opţiunea pariorilor a fost confirmată în timpul partidei, când steliştii au încasat două cartonaşe roşii şi au terminat partida în opt jucători de câmp, după eliminările lui Filip şi Chipciu.

”Steaua a alergat să faulteze în timpul meciului, s-a văzut că jucătorii au căutat cartonaşul roşu. Filip (minutele 58 şi 86) şi Chipciu (minutele 81 şi 93) au văzut, în cele din urmă roşu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenţi, Chipciu chiar alerga frenetic să lovească adversarii. Până la final, Chipciu a cerşit o lovitură de pedeapsă şi a primit cartonaşul roşu pe care l-a dorit”, scriu ziariştii bulgarii.

Pe lângă partida cu Ceahlăul, vecinii de la sud mai scriu şi despre meciul amical pe care Steaua l-a jucat cu Ludogoreţ în pauza competiţională din această vară, pierdut de campioana României cu 2-4. Atunci, oficialii Stelei au dorit insistent ca transmisia TV a partidei să fie întreruptă, lucru realizat la pauză. "S-a vorbit despre faptul că s-a pariat că Steaua va primi mai mult de 3,5 goluri şi, în mod curios, Ludogoreţ a făcut fără mari eforturi 4-0 pentru ca apoi Steaua să revină şi să mai înscrie de două ori", mai scriu bulgarii.

UEFA a intrat pe fir şi anchezează acest meci.

Meciul retur dintre Ludogoreţ şi Steaua se va disputa miercuri, 27 august, de la ora 21.45, la Sofia. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, TVR 1 şi Dolce Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite