Achiziţie importantă făcută de Simona Halep. Un nume important se alătură staffului jucătoarei noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep încearcă să-şi îmbunătăţească performanţele sportive şi de aceea îşi întăreşte stafful tehnic cu un nume important.

În această săptămână, echipa Simonei s-a întregit, ultima "achiziţie" de valoare fiind preparatorul fizic Dragoş Luscan, Wellness Coach. Al patrulea D din echipa Simonei, Dragos Luscan este de 15 ani în lumea sportului, mai intâi ca jucător de handbal apoi ca antrenor, kinetoterapeut şi preparator fizic.
 

Dragoş Luscan este licenţiat UNEFS şi are o întreagă serie de diplome şi certificări în domeniul sportului. Printre succesele obţinute ca preparator fizic amintim pe cea cu echipa naţională de handbal feminin la Campionatul Mondial din 2015, când fetele noastre au obţinut medalia de bronz, iar în domeniul tenisului se cunoaşte colaborarea lui cu Horia Tecau, fiind şi preparatorul fizic al echipei de dublu masculin Mergea/Tecău la Olimpiada de la Rio 2016, colaborare încununata cu o medalie de argint pentru Romania.

Dragoş Luscan s-a alăturat echipei Simonei Halep la Cincinnati, iar colaborarea se va întinde deocamdată pe perioada turneelor din America, programate în perioada august-septembrie.

FOTO: Dragoş Luscan, alături de Horia Tecău

luscan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite