A reînceput circul la Steaua: Gigi Becali face echipa şi promite că îl va distruge pe un jucător al lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Rocha
Adi Rocha

Finanţatorul roş-albaştrilor nu se potoleşte nici acum, când echipa sa a dominat prima parte a sezonului. Cu 17 zile înainte de turul cu Ajax, latifundiarul a început un război total cu unul dintre jucătorii săi!

Adi Rocha a agitat, din nou, apele în Ghencea. Chiar dacă a dat zece goluri în 2012, brazilianul n-a fost niciodată pe placul lui Gigi Becali. Acesta s-a înţeles cu Marin Condescu pentru un împrumut al fotbalistului la Pandurii până în vară, însă Rocha a refuzat să plece de la Steaua, spunând că are contract până în vară.

Văzând că brazilianul l-a sfidat, Gigi Becali a luat foc şi a trecut la ameninţări.

Ce a spus?

„Rocha zice că e bine la Steaua, că are salariu bun, e cald şi bine, că pleacă în vară, campion, dar lasă, tată, că nu o să mai prindă nici două minute în retur. Nu mai vreau eu să-l las. Bine, nu mă bag peste Reghe, că el spune că îl mai încearcă, dar e treaba lui“, a spus latifundiarul la GSP TV.

„Meciul cu Ajax va fi hotărât de Dumnezeu“

Becali a anunţat apoi cum va arăta Steaua în turul cu Ajax, programat la 14 februarie, la Amsterdam.

„Se ştie deja echipa şi cine va juca. Singura problemă e în atac, ori Nikolici, ori Tatu. E păcat că nu mai avem un atacant bun, un marcator. A fost o treabă cu Bokila, dar nu a ieşit. Vedem în vară şi asta e. Peste două zile trimitem şi lista pentru UEFA. Tatu, Râpă şi Iancu vor intra şi ei pe listă. Cred că meciul cu Ajax va fi hotărît de Dumnezeu, doar aşa se va afla cine merge mai departe“, a spus Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite