A pierdut premeditat Spania cu Japonia? A eliminat Germania și a scăpat de Croația și Brazilia

0
0

Spania a cedat surprinzător în fața Japoniei, cu 2-1, și a lăsat-o acasă pe Germania, care a încheiat grupa E abia pe locul trei. Ibericii au acum un culoar mult mai favorabil în drumul spre trofeu.

Spania și-a ușurat drumul către finala CM Qatar 2022. Foto EPA EFE
Spania și-a ușurat drumul către finala CM Qatar 2022. Foto EPA EFE

Elevii lui Luis Enrique au condus la pauză, apoi au primit rapid două goluri. Prin înfrângerea de aseară, spaniolii au împușcat doi iepuri dintr-o singură lovitură: au evitat Croația în „optimi”, unde vor da piept cu Marocul. Iar apoi, în eventualitatea calificării în „sferturi”, au scăpat și de Brazilia.

Japonia a reușit să câștige cea mai grea grupă de la CM Qatar 2022, după ce a învins atât Germania, cât și Spania. Cea din urmă formație ocupat locul 2, scăpând de un traseu periculos, cu Croația în „optimi” și Brazilia în ”sferturi”. Va întâlni Maroc și, probabil, Portugalia.

Însă acest scenariu avea și doza lui de pericol. La un moment dat, când Japonia conducea Spania cu 2-1 și Costa Rica avea 2-1 cu Germania, Spania era echipa care pleca acasă! Însă nemții au revenit, au punctat de trei ori și i-au trimis pe iberici pe un culoar extrem de favorabil.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri