A lăsat Germania pentru România: Guilherme a explicat de ce s-a întors în Liga I, un campionat tot mai slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guilherme
Guilherme

Guilherme Sityá (24 de ani) a părăsit Petrolul în vară, semnând un contract cu o formaţie dintr-un campionat unde nu se vorbeşte, zilnic, despre insolvenţă şi faliment. Surprinzător, fundaşul s-a întors în România după o jumătate de an.

Considerat o mare vedetă în Liga I, Guilherme n-a prins decât patru meciuri la Greuther Furth, locul 12 în liga secundă din Germania. 

Nemulţumit din cauza statutului său, brazilianul a revenit în România, de această dată la Steaua. Astăzi, fundaşul a fost prezentat, oficial, de campioana României, iar site-ul gsp.ro a relatat declaraţiile oferite de Guilherme în faţa reprezentanţilor mass-media.

„Sunt foarte fericit la Steaua. Vreau să câştig titlul şi să demonstrez că merit să joc aici. Echipa îşi propune mereu să câştige toate trofeele şi vom juca orice meci la victorie. Mă bucur că aici am mai mari şanse să joc“, a afirmat brazilianul de 24 de ani.

„În Germania n-am fost prea bucuros pentru că n-am jucat destul. Sunt fericit că m-am întors în România. Eu sunt disponibil să joc, sunt apt 100% şi depinde doar de antrenor dacă voi juca. Am lăsat mulţi prieteni la Petrolul, dar acum vreau ca Steaua să câştige. Am vorbit şi cu Geraldo (n.r. – fundaş Petrolul) şi mi-a zis că la echipă e o situaţie grea, dar sper ca Petrolul să-şi revină“, a adăugat Guilherme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite