VIDEO Tânărul care a împrumutat pentru un singur cântec vocile a 21 de personaje Disney: de la Mickey Mouse şi Winnie the Pooh la Jack Sparrow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brian Hull, un tânăr din Texas, s-a asigurat că apreciatul cântec „Let It Go“, din filmul de animaţie „Regatul de gheaţă/ Frozen“, va rezona cu fanii desenelor animate, interpretându-l în vocile a 21 de personaje din lumea Disney.

„Let It Go“ este unul dintre hiturile anului 2013 şi a putut fi auzit în pelicula „Regatul de gheaţă/ Frozen“, recompensată cu premiul Oscar la categoria Cel mai bun film de animaţie

Mai mult, în cadrul celei de-a 86-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film, „Let It Go“ a fost recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun cântec şi a fost interpretat de Idina Menzel, cea care a dat viaţă Reginei Elsa în film. 

Mai mult, melodia se numără printre primele zece din prestigiosul top muzical Billboard Hot 100, fiind cel de-al doilea cântec Disney care reuşeşte această performanţă, după  „Colors of the Wind“, din animaţia „Pocahontas“ (1995). 

Brian Hull, în vârstă de 22 de ani, a realizat un cover după „Let It Go“ într-o manieră inedită: a împrumutat vocile unor personaje clasice din industria animaţiei, precum Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Sebastian din „Mica Sirenă“, Lumiere din „Frumoasa şi Bestia“ şi Scar din „Regele Leu“.

De asemenea, tânărul s-a folosit şi de vocile unor personaje mai recente din lumea Disney, inclusiv de cea a Căpitanului Jack Sparrow, din franciza de succes „Piraţii din Caraibe“, Dug şi Alpha din „Up“ şi Ray din „Prinţesa şi Broscoiul“.

Iniţial, tânărul s-a înregistrat în timp ce cânta pentru a se putea înscrie într-o competiţie a cărei miză era un card în valoare de 100 de dolari, dar imediat ce a încărcat filmarea pe YouTube a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări, scrie publicaţia „Daily Mail“.

„În noaptea de dinainte de a încărca filmarea pe YouTube, aveam îndoieli că a ieşit bine, aşa că l-am postat pe contul de Facebook pentru a primi un feedback sincer din partea prietenilor mei. A fost distribuit de peste 200 de ori, iar acum clipul a devenit viral“, a declarat Hull, pentru examiner.com. 

Acesta speră nu numai ca videoclipul lui să-l ajute să câştige competiţia, ci şi să amintească oamenilor de clasicele personaje ale lumii Disney. „Cu atât de multe coveruri după «Let It Go», oamenii ar putea uita magia originală a lumii Disney, magie pe care acest cântec o are din plin. Aşa că ce altă metodă mai bună de a păstra vie această magie decât prin intermediul personajelor Disney şi Pixar“, a scris Hull pe contul de YouTube. 

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite