Zece ani de când Tom Cruise nu și-a văzut fiica: Suri este acum o tânără superbă, care-i calcă pe urme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unica fiică biologică a lui Tom Cruise crește atât de repede... Pe 18 aprilie, moștenitoarea unuia dintre cele mai mari staruri de la Hollywood a împlinit 17 ani, fiind la doar un an distanță de majorat.

Actorul și fiica sa, pe vremea când petreceau timp împreună. Foto: profimedia
Actorul și fiica sa, pe vremea când petreceau timp împreună. Foto: profimedia

Din păcate, la toate aceste schimbări importante din viața lui Suri nu este martor decât un părinte: mama ei, Katie Holmes. Tom continuă să stea departe de cea care, pe măsură ce crește, arată ca o copie în miniatură a lui. Mai mult, se pare că tânăra Suri nu doar că l-a moștenit fizic pe Tom, ci are de gând să calce pe urmele ambilor săi părinți și să-și facă o carieră proprie în industria divertismentului.

Adolescenta în vârstă de 17 ani a apărut, deja, în filmul regizat de mama sa, „Alone Together”, peliculă în care Suri a cântat melodia „Blue Moon” pe genericul de început al filmului care a avut premiera la Festivalul de la Tribeca, în 2022. Mândra mamă a mărturisit că speră că Suri va continua acest drum și că va lucra împreună cu ea la proiectele ei ulterioare: „Sper că va fi implicată mereu cu ceva în filmele mele. Eu îi propun întotdeauna. Este foarte talentată.”

Poate că fiica celor doi actori nu este în totalitate hotărâtă să urmeze o carieră de cântăreață sau actriță și și-a oferit vocea doar pentru filmele mamei sale. Publicația Daily Mail a relatat, mai demult, că fata a început să aplice la mai multe facultăți, cu ideea de a urma o carieră în modă. Desigur, să ai părinți celebri la Hollywood poate ajuta și în domeniul acesta. Iar Suri le-ar putea face chiar pe amândouă - să studieze moda în timp ce apare, în secundar, în filme.

Tom nu și-a mai văzut fiica de zece ani!

Din păcate, Katie Holmes nu împărtășește aceste momente de împlinire maternă și cu tatăl fiicei sale, despre care se spune că nu mai face de mult parte din viața lui Suri. Mai exact, Tom n-a mai văzut-o pe Suri de când aceasta avea șapte ani. 

Actrița Leah Remini, care a fost, mai demult, adept al Bisericii Scientologice, la fel ca Tom, spune că acest cult îi interzice starului să o contacteze pe propria lui fiică. Sunt sigură că planul lui este să aștepte până când Suri mai crește pentru a o putea ademeni în Scientologie, departe de mama ei, speculează Rimini.

Tom a fost fotografiat recent alături de Shakira, în Miami Foto: profimedia
Tom a fost fotografiat recent alături de Shakira, în Miami Foto: profimedia

Un factor care complică și mai mult relația dintre Tom Cruise și fiica sa este că ei nu locuiesc în același stat american – sau, mai nou, nici măcar în aceeași țară. În timp ce adolescenta locuiește în New York cu mama ei, Katie Holmes, Cruise locuiește mai nou în Londra, acolo unde umblă vorba că s-ar fi mutat din aprilie 2021.

O sursă a declarat publicației In Touch Weekly că orașul este potrivit pentru Cruise, explicând că starului îi place vremea ploioasă și faptul că se poate plimba liniștit prin cartierul în care locuiește, din cauza anonimatului pe care i-l oferă.

Deocamdată, Suri pare să trăiască o viață normală alături de Katie și să se transforme, pe zi ce trece, într-o tânără superbă. N-ar fi ironic ca Tom să se întâlnească, peste ani, pe covorul roșu, chiar cu fiica lui renegată?

Foto: Profimedia, Getty Images

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite