„E varianta feminină” a lui Tom Cruise: cum arată la 17 ani fiica actorului FOTO

0
Publicat:

Actorul Tom Cruise și actrița Katie Holmes au avut una dintre cele mai mediatizate căsnicii, în urma căreia a rezultat venirea pe lume a fiicei lor, Suri Cruise.

tom cruise suri cruise profimedia 0229383510 jpeg

Cu toate că nu are o relație bună cu tatăl ei, fanii au sesizat că aceasta este varianta feminină a actorului. Suri Cruise, în vârstă de 17 ani, este gata să-și croiască propriul drum în viață. 

Tom Cruise și Katie Holmes au divorțat atunci când fiica lor avea doar cinci ani. După divorțul părinților ei, aceasta nu și-a mai văzut tatăl și nici nu au mai ținut legătură. 

Suri Cruise, fiica actorului Tom Cruise.
Actorul Tom Cruise nu păstrează legătura cu fiica sa. Foto: Instagram/ suricruise_sc

Deși actorul a afirmat că a nu avea o relație cu fiica sa nu a fost o „situație ideală”, acesta era conștient că atunci când el și Holmes s-au despărțit, dinamica familiei lor se va schimba și a acceptat acest lucru. 

Actorul a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care actrița l-a părăsit și a împiedicat-o pe fiica lor să aibă o relație cu tatăl ei a fost acela de a o proteja pe Suri Cruise de Biserica Scientologică. 

Tom Cruise este membru al Bisericii Scientologice. Biserica i-a interzis actorului să aibă o relație cu fiica sa pentru că aceasta nu este membră, conform unei surse. 

Asta este pierderea lui și problema lui. Trebuie să fie cu adevărat spălat pe creier", a afirmat sursa. 

Oau, arată exact ca Tom“, „E varianta feminină a lui Tom Cruise“.  „Seamănă leit cu el“, sunt doar câteva dintre reacțiile de pe rețelele sociale.

Suri Cruise este pregătită să meargă la o facultate din New York pentru a studia moda. Katie Holmes și fiica ei și-au petrecut mare parte din timp împreună de când actrița a obținut custodia exclusivă a fiicei sale.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite