Vladimir Drăghia a explicat de ce avea ochii învineţiţi la nunta sa: „Peste ani, vom râde cu lacrimi uitându-ne la poze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia a apărut la nunta sa cu vânătăi la ochi FOTO Pappics
Vladimir Drăghia a apărut la nunta sa cu vânătăi la ochi FOTO Pappics

Vladimir Drăghia (32 e ani) a clarificat motivul pentru care a apărut cu vânătăi pe faţă la nunta sa cu Alice Cavaleru (27 de ani), care a avut loc sâmbătă, la malul mării.

Sâmbăta aceasta, Vladimir Drăghia s-a căsătorit, după patru ani de relaţie, cu iubita sa Alice, în cadrul unei ceremonii restrânse pe o plajă privată din Mamaia, la care au participat familia şi prietenii. În fotografiile apărute în presă, se poate observa cu uşurinţă că Vladimir are ochii tumefiaţi şi vineţi, un bun prilej de speculaţii pentru presa tabloidă.

Pentru a pune capăt fabulaţiilor, Vladimir Drăghia a oferit lămuriri:

„Înteleg perfect ca atunci când eşti persoană publică te expui oamenilor cu bune şi rele, însă aş vrea să subliniez că ştirile care au început să apară în presă sunt pură ficţiune şi nu au absolut nicio legătura cu realitatea.Mi-am facut o intervenţie chirurgicală la ambii ochi în urmă cu 10 zile şi chiar dacă medicul m-a asigurat că se va vindeca în 3 zile - 5 zile, organismul meu, probabil şi pe fondul oboselii, lucrează mai greu. Nu am dorit să declar nimic înainte pentru că nu mi s-a părut că are vreo relevanţă pentru cineva această siuaţie, dar nici nu pot încuraja speculaţiile apărute după nunta noastră. Exista un singur adevăr: faptul că peste ani vom râde cu lacrimi uitându-ne pe pozele de la nuntă şi povestindu-i Zorei despre asta“, a declarat Vladimir Draghia pentru kanald.ro.

image
image
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri