Vladimir Drăghia şi Alice s-au căsătorit: primele imagini de la ceremonia pe plajă FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alice Cavaleru a devenit soţia lui Vladimir Drăghia sâmbăta aceasta FOTO verdict.ro
Alice Cavaleru a devenit soţia lui Vladimir Drăghia sâmbăta aceasta FOTO verdict.ro

Vladimir Drăghia (32 de ani) şi Alice Cavaleru (27 de ani) s-au căsătorit sâmbătă, 21 iulie, pe o plajă privată din Mamaia, în prezenţa apropiaţilor.

După ce a cerut-o în casătorie, la întoarcerea din Republica Dominicată, acolo unde a câştigat Exatlon, Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru au pus repede la punct planurile de nuntă, care nu le-au dat mari bătăi de cap, deoarece şi-au dorit o ceremonie simplă şi restrânsă la malul mării.

După o relaţie de aproape patru ani, ieri, cei doi şi-au unit destinele în prezenţa familiei şi prietenilor, nelipsită fiind nici adorabila lor fetiţă, Zora, în vârstă de un an, arată Click!.

În stilul lor relaxat, Alice a purtat o rochie albă vaporoasă, cu o coroniţă şi un buchet din micuţe flori albe, iar Vladimir  a ales şi el o ţinută lejeră dintr-o cămaşă albă, pantaloni gri şi încălţăminte sport.

Vladimir s-a prezentat la nunta sa cu vânătăi pe faţă şi ochiul drept însângerat, însă nu a încercat să ascundă semnele, ci le-a afişat împreună cu un zâmbet larg.

Vezi AICI explicaţia lui Vladimir legată de vânătăi.

Ceremonia a mai fost marcată de un incident, atunci când Alice s-a simţit rău pentru câteva momente, fiind nevoită să se aşeze şi să bea apă sub îngrijirea soţului ei.

La petrecere au fost prezenţi şi colegi de la Exatlon, printre care: Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu, care au pozat bucuroşi printre baloane alături de miri. 

Cuplul proaspăt căsătorit îşi va petrece luna de miere în Maroc, alături de fiica lor, aşa cum a împărtăşit Vladimir pe blogul personal.

   

image

FOTO vedict.ro

image
image
image
image
image
image

FOTO Pappics

image
image

FOTO Arhivă personală

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite