Vladimir Drăghia a anunţat că se însoară: „Nu se va fura mireasa şi nu se vor servi sarmale“. Când şi unde va avea loc petrecerea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru, care au împreună o fetiţă, Zora, în vârstă de un an, se vor căsători vara aceasta în cadrul unei ceremonii restrânse ce va avea loc pe plajă.

Cei doi, care au o relaţie de aproape patru ani, au acordat un interviu pentru revista „Viva“ în care au dezvăluit că s-au decis să facă pasul cel mare. Actorul, în vârstă de 32 de ani, a precizat însă că nu va fi o nuntă tradiţională, ci mai degrabă un prilej de a petrece alături de câţiva prieteni şi familie. 

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă şi până acum ne-a ieşit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiaţi şi familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi“, a declarat Vladimir Drăghia. 

Actor, poet şi fost înotător de performanţă, Vladimir Drăghia a fost desemnat recent câştigătorul primului sezon al reality show-ului „Exatlon“, de la Kanal D, şi al premiului de 100.000 de euro, pe care l-a donat în întregime asociaţiei MagiCamp. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite