Vladimir Drăghia a donat, în direct, premiul de la „Exatlon“: „Cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia, câştigătorul primei ediţii „Exatlon România“ şi-a ţinut promisiunea şi a donat premiul de 100.000 de euro asociaţiei MagiCamp, în direct la o emisiune Kanal D.

Împreună cu „faimosul“ Cătălin Cazacu, „războinicii“ Ştefan şi Alex, şi alături de Florenţa Ilie, reprezentanta MagiCamp, Vladimir Drăghia a primit, în direct, cecul de 100.000 Euro, premiu obţinut în urma performanţei de la „Exatlon“.

„Din concursul acesta (Exatlon România – n.r.) toţi am ieşit câştigători! Sunt onorat să va ofer banii aceştia. O să faceţi ce trebuie cu ei, ştiu sigur!“, a spus Vladimir Drăghia, care a donat premiul asociaţiei MagiCamp, aşa cum promisese în finala concursului de la Kanal D. 

„La sfârşitul experienţei, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei“, declara Vladimir. 

vladimir draghia exatlon foto kanald

Vladimir Drăghia în finala concursului „Exatlon“

Florenţa Ilie, reprezentanta MagiCamp (comunitate care organizează tabere pentru copiii cu afecţiuni oncologice – n.r.), a vorbit despre legătură dintre Vladimir şi tabăra de copii pe care o reprezintă.

„Vladimir este prietenul copiilor noştri de la MagiCamp de mai mulţi ani. Vladimir nu doar prin gestul sau de acum s-a alăturat MagiCamp, şi de-a lungul anilor, el a tot fost în diverse competiţii pentru a aduna bani pentru noi. (…) A petrecut timp cu copiii noştri în tabără, copii pentru care aceasta a fost, poate, prima din viaţa lor. Vladimir a fost un exemplu pentru ei şi, de fiecare dată era în mijlocul lor; este prietenul lor“, a spus Florenţa Ilie.

Florenţa Ilie a spus, în câteva cuvinte, ce se întâmplă la MagiCamp:

„În curând, porţile taberei noastre se vor deschide pentru 250 de copii. (…) Încercăm să facem viaţă mai bună acestor copii care, practic, îşi pierd copilăria prin spitale, pentru că, unii dintre aceştia, mai mult din jumătate din viaţă lor, şi-o petrec prin spitale, la tratamente, la perfuzii şi <uită> să se mai joace! Aceste tabere au acest scop, de a-i ajută să treacă peste această trauma, să nu vorbim de perfuzii, tratamente, ci să ne jucăm, la greu. (…) Premiul acesta ne va ajută să aducem şi mai mulţi copii în Tabăra MagiCamp, să le facem mai multe surprize frumoase, an de an, să le facem o viaţă mai bună!“, a spus Florenţa Ilie.

Imagine indisponibilă

FOTO Kanal D

Născut în Galaţi, Vladimir Drăghia a devenit cunoscut datorită interpretării din serialul „Narcisa Sălbatică“, difuzat de Antena 1, dar şi participărilor în diverse emisiuni de televiziune, printre care „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ (Pro TV), dar şi „Burlacul“, „Şerifi de România“ şi „Splash! Vedete la apă“, de la Antena 1. 

Vladimir Drăghia a fost înotător de performanţă timp de 12 ani, dintre care 7 ani a făcut parte din lotul olimpic. În 2014, a lansat primul volum de poezie, „Dragoste n-are plural“, iar descrierea cărţii a fost făcută de actorul Florin Piersic Jr.: „Omul ăsta cu pătrăţele pe burtică are încă forţa unui copil neşlefuit. Aia pe care noi toţi am pierdut-o acum multă vreme. Sper ca placheta asta de versuri să încapă pe mâinile unui editor de treabă. S-o facă mică-mică, să-ncapă în buzunarul de la piept. Acolo, în dreptul inimii. Whatever. Poţi s-o bagi şi-n buzunarul de la blugi. Pe buca stângă. S-o mai scoţi din când în când şi să-ţi speli ochii de praf cu o lacrima stupidă.“

Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru şi au o fetiţă.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri