VIDEO Evan Rachel Wood, fosta iubită a lui Marilyn Manson, aşteaptă primul copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evan Rachel Wood (25 de ani)
Evan Rachel Wood (25 de ani)

După două luni în care au negat zvonurile sarcinii, actriţa Evan Rachel Wood şi soţul ei, Jamie Bell, au confirmat că vor deveni părinţi, copilul urmând să se nască în vară.

Purtătorul lor de cuvânt a declarat pentru publicaţia „US Weekly“ că cei doi „sunt foarte încântaţi“ de eveniment. Vestea vine la două luni după ce actriţa în vârstă de 25 de ani a negat zvonurile apărute pe Twitter despre o posibilă sarcină. 

Wood şi Bell s-au căsătorit anul trecut în secret, pe 30 octombrie. 

Cei doi s-au cunoscut în 2005, în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei „Wake Me Up When September Ends“ de la Green Day.

Un an mai târziu, s-au despărţit, dar s-au împăcat în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu Marilyn Manson, relaţia cu rockerul fiind, de asemenea, una instabilă. Wood şi Manson au fost împreună din 2007, dar s-au despărţit justificând faptul că şi-au dorit să se concentreze pe carieră. Ulterior, s-au împăcat, iar presa a crezut că se vor căsători, însă Rachel Wood a revenit la relaţia cu Bell.

Actriţa şi cântăreaţa Evan Rachel Wood a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din filmul „Treisprezece“ (2003), după care s-a remarcat în „Alergând ca apucaţii“, „Un cântec străbate lumea“ şi „Luptătorul“.

Actorul britanic Jamie Bell (26 de ani) a apărut în filmele „Billy Elliot“, „King Kong“ (2005), „Jumper: Oriunde, Oricând“ şi „Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite