VIDEO Corina Dănilă și-a arătat sânii în filmul «Crucea de piatră - Ultimul bordel»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Dănilă şi-a început cariera de actriţă la 21 de ani, în celebrul film "Crucea de Piatră - Ultimul bordel". Vedeta de televiziune a intrat în pielea unei prostituate, Ileana, de care se îndrăgostise un băiat de familie bună.

Corina Dănilă apare în ipostaze sexy în aproape toate secvenţele din film. Lungmetrajul regizat de Andrei Blaier şi Emil Slotea, după un scenariu de Titus Popovici, s-a lansat în 1993. Din distribuția peliculei fac parte: Gheorghe Dinică, Florina Cercel, Carmen Tănase, Fănuș Neagu, Coca Bloos, Diana Dumbravă, Corina Dănilă, Victoria Cocias, Ilarion Ciobanu, Doina Lazăr, Manuela Hărăbor, Ruxandra Sireteanu, Ștefan Sileanu, Silviu Biriș.

Desființarea caselor de toleranță vrea să fie un cadou oferit "tovarășului Stalin" de către puterea comunistă de după al doilea război mondial. În acest sens partidul apelează la tovarășul Puzderie(Gheorghe Dinică), care însă înainte de a trece la fapte are grijă să profite de plăcerile vieții. Filmul redă cu mult umor felul în care s-a realizat această "revoluție" în București, insistând asupra "muncii de convingere" specifică regimului cu fiecare "client" în parte. Acțiunea e plasată în 1949 și are șansa unor personaje bine construite, multe dintre ele cu valoare de simbol pentru obiceiurile vremii.

Vezi mai multe materiale Desființarea caselor de toleranță vrea să fie un cadou oferit "tovarășului Stalin" de către puterea comunistă de după al doilea război mondial. În acest sens partidul apelează la tovarășul Puzderie(Gheorghe Dinică), care însă înainte de a trece la fapte are grijă să profite de plăcerile vieții. Filmul redă cu mult umor felul în care s-a realizat această "revoluție" în București, insistând asupra "muncii de convingere" specifică regimului cu fiecare "client" în parte. Acțiunea e plasată în 1949 și are șansa unor personaje bine construite, multe dintre ele cu valoare de simbol pentru obiceiurile vremii.

Vezi mai multe imagini cu Corina Dănilă aici

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite