Victoria Beckham: „Sunt obsedată de control“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mamă, soţie, cântăreaţă, designer în icon în modă, Victoria Beckham este o artistă complexă. FOTO Reuters
Mamă, soţie, cântăreaţă, designer în icon în modă, Victoria Beckham este o artistă complexă. FOTO Reuters

Deopotrivă admirată pentru stilul vestimentar şi criticată pentru sobrietatea de care dă dovadă în apariţiile publice, Victoria Beckham discută despre cât de greu rezistă în showbiz. Cântăreaţa de la Spice Girls recunoaşte că nu poate avea încredere în oameni şi că industria divertismentului a obosit-o.

În cel mai recent număr al revistei „Elle“ din Marea Britanie, Miss Posh (38 de ani) analizează dificultăţile din industria divertismentului. 

„Trebuie să ai încredere în oameni, dar eu sunt obsedată de control. Este foarte dificil pentru mine, întrucât vreau să controlez toate detaliile. Este dificil să am această viziune“, spune ea. 

Neîncrederea în oameni se resimte şi în atitudinea faţă de apropiaţi. Luna trecută, când trupa Spice Girls a avut premiera musicalului „Viva Forecver!“, Victoria a preferat să stea departe de colegele sale, fiind absentă şi de la petrecerea post-eveniment. 

victoria beckham reuters

Acest comportament a amintit de prestaţia lor de la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, când Victoria a trezit alte speculaţii în rândul criticilor ce i-au observat atitudinea ostilă.   

victoria beckham reuters

Victoria, performând în timpul ceremoniei de închidere de la JO 2012, Londra. FOTO Reuters

Contrar gurilor rele, tânăra îşi justifică atitudinea cu modestie. „Când eram pe scenă cu Spice Girls, mă gândeam că oamenii au venit ca să le urmărească pe celelalte colege, nu pe mine“, a spus ea pentru „Elle“. „Iar când mă plimb cu David pe stradă şi oamenii ne fac fotografii, mă gândesc: «Ei vor să-l surprindă pe David»“, a continuat ea.

Recent, Victoria, David Beckham (37 de ani) şi cei patru moştenitori ai lor s-au întors în Marea Britanie, după ce fotbalistul a părăsit echipa L.A. Galaxy în 2012.

Artista îşi doreşte ca cei mici, Brooklyn (13), Romeo (10), Cruz (şapte) şi Harper (un an), să moştenească trăsăturile de caracter ale părinţilor. „Nu sunt nevoită să muncesc, trebuie să muncesc, dar am o bună conduită a muncii, David are o conduită a muncii extraordinară. Vreau ca cei mici să moştenească etica muncii. Cred că poţi obţine orice dacă munceşti suficient de mult ca să obţii ce-ţi propui“, a argumentat ea.

spice girls reuters

Spice Girls, într-unul dintre show-urile memorabile. FOTO Reuters

Însă şi volumul de muncă are anumite limite. Anul trecut, Victoria a recunoscut că industria modei şi jobul de mamă au extenuat-o. „Nu am de gând să mint: sunt obosită. Sunt foarte obosită, dar sunt fericită cu viaţa mea. Mă simt la fel ca orice femeie care lucrează şi care are o grămadă de copii: este foarte dificil. Nu dorm foarte mult, Harper nu se odihneşte prea bine şi în timpul nopţii am fost nevoită să port discuţii pe Skype cu privire la colecţiile de modă“, a spus ea despre dificultăţile cărora a fost nevoită să le facă faţă în calitate de mamă şi femeie de afaceri.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite