Victoria Beckham, despre presupusa aventură a lui David Beckham: „Cea mai grea perioadă pentru noi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe platforma de streaming Netflix a fost lansat miercuri, 4 octombrie, serialul documentar „Beckham”. După cum îi spune și numele, serialul urmărește ascensiunea celebrului David Beckham.

În cadrul serialului documentar, Victoria Beckham, în vârstă de 49 de ani, a fost sinceră în legătură cu presupusa aventură a soțului său, descriind-o ca fiind „cea mai grea perioadă" din căsnicia lor, conform BBC. 

David Beckham și Victoria Beckham
David Beckham si Victoria Beckham s-au căsătorit în 1999. FOTO Profimedia (Arhivă)

Victoria și David Beckham au negat zvonurile conform cărora el ar fi avut o aventură în timp ce juca pentru Real Madrid, în anul 2003. 

A fost cea mai grea perioadă pentru noi, pentru că aveam impresia că lumea era împotriva noastră", a mărturisit fosta membră a trupei Spice Girls. 

Eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră", a mai adăugat ea. 

De asemenea, în serialul documentar cei doi soți nu au intrat în detalii despre cele întâmplate. Totuși, Victoria Beckham a făcut câteva precizări: „Știți, până la Madrid, aveam câteodată impresia că eram noi împotriva celorlalți. Dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. 

Dar nici când eram în Spania nu prea simțeam că ne avem unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cât de mult m-a afectat”, a mai declarat ea. 

„Un circ absolut” 

În ceea ce privește interesul presei după ce ea și copiii s-au mutat împreună cu David Beckham în Spania, a adăugat: „A fost un coșmar. Din momentul în care am deschis, presa era acolo în mașini și oriunde mergeam eram urmăriți. A fost un circ absolut - este foarte distractiv când circul vine în oraș, nu-i așa? Doar dacă nu ești în el”. 

Întrebată dacă a avut resentimente față de soțul ei la acea vreme, Victoria Beckham a mărturisit: „Dacă e să fiu sinceră, da. A fost probabil cea mai nefericită din toată viața mea". 

Totodată, și David Beckham a vorbit a vorbit despre cum l-au afectat pe el și pe familia sa speculațiile apărute cu privire la aventurile sale. 

Au fost niște povești oribile cu care a fost dificil să ne confruntăm", a declarat el. „A fost pentru prima dată când eu și Victoria am fost supuși unei astfel de presiuni în căsnicia noastră. 

Cred că amândoi am simțit atunci că nu ne pierdeam unul pe celălalt, ci ne înecam. Nu știu cum am reușit să trecem peste asta, cu toată sinceritatea", a mărturisit fostul fotbalist. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite