Victor Ponta a înfiat o fetiţă. Motivele pentru care nu poate vorbi despre acest subiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a fost invitat marţi seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit că are trei copii, nu doi, aşa cum se ştia până acum.

Pe tot parcursul emisiunii, Victor Ponta a dat de înţeles că are trei copii, deşi până acum se ştia că acesta, alături de Daciana Sârbu, ar avea doar doi. La un moment dat, Ponta a explicat că „nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”.

Cine este fetiţa înfiată în secret de Victor Ponta şi soţia lui, Daciana

Au fost mai multe momente în emisiune în care Victor Ponta a dat de înţeles că are trei copii. Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul şi ”fetele mele”. Apoi, întrebat câţi copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câţi am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul şi a insistat: ”Aţi vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Câteva ore mai târziu, Danise Rifai a dezvăluit pe contul de Facebook faptul că Victor Ponta şi soţia acestuia au înfiat o fetiţă de şase ani.

Cum o cheamă pe fată. Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite