Ce avere au Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Deţin mai multe case şi apartamente, dar şi conturi în dolari, euro şi lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta are 48 de ani.
Victor Ponta are 48 de ani.

Victor Ponta tocmai ce a anunţat că renunţă la politică. Se pare că se dedică familiei sale, soţiei şi copiilor, dar şi afacerii pe care o au! Au investit într-un business pe placul soţiei! Dar ce avere au cei doi, Victor Ponta şi Daciana Sârbu?

Victor Ponta a fost ani de zile implicat în politică. A ocupat funcţii importante în stat, a luat decizii mari, unele care i-au mulţumit pe români, iar altele care i-au lăsat cu un gust amar. Cea care i-a fost mereu alături, atât în momentele de bune, de victorie, cât şi în momentele nereuşite a fost Daciana Sârbu, soţia sa. Sunt căsătoriţi de aproximativ 14 ani şi au clădit împreună tot ce şi-au dorit. Au o familie frumoasă, copii, dar s-au gândit mereu şi la aspectul financiar. Din declaraţia lui de avere s-a aflat câţi bani, ce bunuri au împreună cei doi, dar şi care e afacerea pe placul Dacianei Sârbu.

Potrivit propriei declaraţii de avere, cea care a fost făcută publică la data de 27.05. 2020, Victor Ponta şi soţia au o situaţie financiară foarte bună, au încasat lunar venituri consistente

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite