VIDEO Angela Gheorghiu, victima violenţei domestice. A fost agresată de fostul soţ, tenorul Roberto Alagna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Gheorghiu la Balul Operei din Viena FOTO Reuters
Angela Gheorghiu la Balul Operei din Viena FOTO Reuters

Angela Gheorghiu, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de operă,  a fost victima violenţei domestice. Într-un interviu pentru „The Independent“, soprana a făcut mărturisiri incredibile în privinţa vieţii de familie alături de Roberto Alagna.

Vestea că fostul soţ al Angelei Gheorghiu (47 de ani), tenorul Roberto Alagna (50 de ani), o agresa în faţa familiei, zguduie lumea operei, pentru că cei doi erau consideraţi un cuplu de aur.

Când soprana s-a căsătorit cu tenorul de origine franco-siciliană, în 1996, povestea lor de dragoste ţinea prima pagină a ziarelor, aceştia fiind botezaţi Romeo şi Julieta ai operei.

Acum, toate acestea s-au încheiat, cei doi divorţând la începutul acestui an. „Am fost foarte drăguţă cu Roberto în această chestiune, deoarece în Franţa, unde locuieşte el, ar fi avut probleme. Am vrut să fie totul cât mai rapid, să semnez câteva acte, după care «ciao, arrivederci». Chiar nu am vrut să mai fiu într-o relaţie cu acest gen de om“, a mărturisit soprana pentru publicaţia britanică.

„Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar eu nu am vrut să trăiesc în continuare cu ideea că bărbatul meu e violent. «Basta!» Am spus tot ce aveam de zis, am făcut tot ce aveam de făcut, până în ultima clipă, până când mi-am spus că nu-i adevărat, că nu pot să accept asta. O asemenea persoană nu se va schimba niciodată“, a mai spus aceasta.

Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar eu nu am vrut să trăiesc în continuare cu ideea că bărbatul meu e violent.

Angela Gheorghiu a vorbit despre faptul că Alagna era violent cu ea de faţă cu rudele şi familia. „Era violent în faţa familiei mele şi a lui. Am trecut prin toate astea. E cea mai neagră pagină a vieţii mele. Ani de zile mi-am spus că o să fie bine, asta zici mereu. Dar este ca o boală. Chiar dacă eşti cea mai supărată persoană, să te ridici să şi să-ţi pălmuieşti soţia de faţă cu tatăl şi fratele tău şi ei să nu zică nimic? Aşa a fost viaţa mea“, a completat soprana. 

Angela Gheorghiu&Roberto Alagna Reuters

„La început, când eşti tânăr şi plin de energie, te simţi foarte foarte prost. Plângi şi cânţi, cânţi şi plângi, poate că plângeam mai mult decât cântam. Într-o zi am zis că nu mai pot să cânt. Eram mult prea obosită de la atâta plâns. Eram complet terminată, iar prima soluţie pentru mine a fost să nu mai cântăm împreună“, a declarat Angela Gheorghiu.

Atunci când au devenit un cuplu, la scurt timp după moartea soţiei lui Alagna, răpusă de cancer, soprana a mărturisit că a văzut numai ce a vrut să vadă. „Oamenii din jurul meu şi colegii, toţi mi-au spus să am grijă, dar eu chiar îmi doream să fiu cu Roberto. Am divorţat de primul meu soţ (Andrei Gheorghiu - n.r.) pentru el. Atunci când eşti îndrăgostit, eşti orbit complet şi nu vrei să ştii nimic“, a mărturisit aceasta.

Toate aceste încercări nu au făcut decât să o întărească pe artistă. „Sunt o persoană diferită acum. Din ziua în care am realizat şi am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, eram sigură că adevărata «eu»va ieşi la suprafaţă. Nu mă mai pot preface. M-am prefăcut prea mult şi am suferit din cauza aceasta. Ajunge, acum e momentul să fiu foarte sinceră“, a conchis aceasta.

Marinella Alagna, agentul şi sora tenorului, nu a comentat asupra acuzaţiilor. „Nu avem timp pentru idioţenii de genul acesta“, a declarat aceasta celor de la „The Independent“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite