Văduva lui Hugh Hefner nu a fost inclusă în testament: care este motivul şi cine va moşteni averea fondatorului Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crystal Harris i-a fost alături lui Hugh Hefner timp de 5 ani, până la moartea acestuia FOTO Getty Images
Crystal Harris i-a fost alături lui Hugh Hefner timp de 5 ani, până la moartea acestuia FOTO Getty Images

Crystal Harris, în vârstă de 30 de ani, nu va moşteni nimic în urma morţii soţului său, Hugh Hefner, după ce modelul a semnat un contract prenupţial prin care a fost de acord să nu fie inclusă în testament.

Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani, lăsând în urmă o avere estimată la 50 de milioane de dolari şi o văduvă cu 60 de ani mai tânără decât el, pe Crystal Harris. Fostul Playmate al Anului nu se numără însă printre moştenitorii averii celebrului fondator al revistei pentru adulţi. Se pare că, înainte de căsătoria lor din 2012, Crystal a semnat un acord prenupţial cu clauze foarte stricte prin care a renunţat la moştenirea care i s-ar fi cuvenit după moartea soţului ei, arată Mirror

Averea lui Hugh Hefner va fi împărţită între cei patru copii ai lui, University of Southern California şi o listă de organizaţii caritabile pe care magnatul le susţinea. Cu toate acestea, Hefner s-a asigurat că văduva lui va duce o viaţă lipsită de griji, Crystal Harris urmând să fie întreţinută în urma morţii soţului. 

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner. Prima dată, legendarul publicist a fost căsătorit cu Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii, Christie (cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988) şi David, iar din a doua căsătorie cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) au rezultat doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

image

Hugh Hefner, alături de fiii lui Marston (27 de ani) şi Cooper (26 de ani)

image

Hugh Hefner, alături de fiica sa Christie (64 de ani), care s-a aflat la conducerea companiei Playboy Enterprises între 1988 şi 2009

Nunta dintre Crystal Harris şi Hugh Hefner fusese plănuită pentru 2011, însă fostul iepuraş Playboy s-a speriat şi a anulat evenimentul, iar mai bine de 300 de invitaţi au fost anunţaţi că ceremonia nu se mai ţine cu numai cinci zile înainte. Perechea s-a reunit un an mai târziu, iar Crystal s-a dovedit de această dată hotărâtă să-şi unească destinul cu Hefner, care, la rândul lui, şi-a exprimat dorinţa de a-şi petrece restul vieţii alături de Crystal. 

„Diferenţa dramatică de vârstă dintre Crystal şi mine nu contează deloc. Oricât timp mai am de trăit vreau să-l petrecem împreună“, a spus atunci fondatorul Playboy.

image

Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit pe 31 decembrie 2012

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite