Uma Thurman, după ce a fost criticată că a apelat la operaţii estetice: „Ştiu că arătam ciudat“. Cum explică actriţa „chipul de nerecunoscut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uma Thurman a avut roluri memorabile în „Pulp Fiction“, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria „Kill Bill“ FOTO GettyImages/Gulliver
Uma Thurman a avut roluri memorabile în „Pulp Fiction“, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria „Kill Bill“ FOTO GettyImages/Gulliver

Actriţa americană Uma Thurman, în vârstă de 44 de ani, a negat zvonurile potrivit cărora ar fi apelat la chirurgia plastică, după ce a fost criticată pentru că şi-a schimbat radical înfăţişarea, susţinând că, în realitate, singurul lucru pe care l-a modificat este felul în care s-a machiat, scrie „Huffington Post“.

Uma Thurman a fost ţinta unor remarci răutăcioase după ce a apărut la premiera noului serial în care joacă, „The Slap“, total schimbată, atât jurnaliştii, cât şi fanii afirmând că artista a recurs la operaţii estetice. Prezentă în emisiunea „Today Show“, actriţa a mărturisit că, de fapt, şi-a schimbat rutina de înfrumuseţare, recunoscând totuşi că apariţia de pe covorul roşu a fost puţin ciudată. „Ştiu că arătam ciudat. Cred că nimănui nu i-a plăcut machiajul meu. Fac asta de ani şi ani, oamenii spun lucruri frumoase, dar şi lucruri urâte. Trebuie să te obişnuieşti“, a explicat Thurman.

De asemenea, make-up artistul actriţei, Troy Surratt, a dezvăluit că pentru evenimentul de săptămâna trecută nu a folosit rimel sau dermatograf, punându-i în valoare fruntea şi buzele. Pe de altă parte, o serie de experţi au afirmat la unison că faţa actriţei are semne evidente ale unor operaţii estetice efectuate recent. „Cu siguranţă, Uma a suferit o transformare dramatică, chiar exagerată. Ceea ce mi-a atras atenţia a fost zona ochilor. Pare că a trecut printr-o blefaroplastie, adică îndepărtarea săculeţilor de sub ochi. Nu poartă nicio urmă de dermatograf sau de rimel, probabil pentru a evita infecţia de la noua operaţie. De asemenea, fruntea ei este proeminentă şi destul de alungită, strălucitoare şi cu pielea întinsă, semne clasice ale utilizării regulate ale Botox-ului“, a declarat Mark Norfolk, director la Transform Cosmetic Surgery. 

image

Actriţa Uma Thurman, la ediţia din 2014 a Festivalului Cannes FOTO Getty Images

De acelaşi tratament ostil a avut parte şi actriţa Renée Zellweger (45 de ani), care a apărut complet schimbată la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, dar a stârnit controverse după ce nenumărate comentarii au atras atenţia asupra chipului total diferit al acesteia. „Sunt fericită să constat că oamenii cred că eu arăt diferit. Duc o viaţă diferită, sunt fericită, mă simt împlinită şi sunt fericită că acest lucru se vede“, a spus Zellweger. Alţi internauţi şi-au exprimat îngrijorarea, crezând că actriţa era chiar grav bolnavă în momentul realizării fotografiilor. Renée Zellweger a declarat că orice polemică legată de chipul ei este „idioată“, afirmând că a ales să vorbească despre acest lucru doar pentru că „se pare că există anumiţi oameni care încearcă să găsească un adevăr mai puţin glorios, dar care, de fapt, nu există“.

Actriţă-fetiş a regizorului Quentin Tarantino, Uma Thurman a avut roluri memorabile în „Pulp Fiction“, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar, şi în seria „Kill Bill“. Printre filmele de referinţă în care a jucat se numără „Legături primejdioase“, de Stephen Frears, şi „Producătorii“, de Mel Brooks. Ea a apărut, de asemenea, în cinci episoade din serialul „Smash“, produs şi difuzat de postul NBC. Cel mai recent rol al său este cel al doamnei H., din filmul „Nymphomaniac“, de Lars von Trier.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite