Tudor Chirilă, noi critici la adresa guvernului: „Între timp, în laboratoarele PSD se construieşte noul Liviu Dragnea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă FOTO Facebook
Tudor Chirilă FOTO Facebook

Tudor Chirilă (45 de ani) critică, printr-un mesaj pe Facebook, Ministerul de Externe pentru modul în care s-au organizat alegerile europarlamentare pentru românii din străinătate.

Tudor Chirilă, una dintre figurile publice nelipsite de la proteste şi care a îndemnat constant românii să voteze, critică dur Ministerul de Externe, după ce diaspora a fost umilită la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Artistul compară evenimentele recente cu mitingul diasporei din 10 august, când mii de români strânşi în Piaţa Victoriei au fost gazaţi şi răniţi de jandarmi.

„Ceea ce a făcut Ministerul de Externe împiedicând românii din diaspora să voteze echivalează cu ce au facut Ministerul de Interne şi Jandarmeria aceloraşi români din diaspora pe 10 august. În ambele cazuri a fost un soi de pumn în gură celor care îşi doresc schimbarea“, a scris Chirilă. 

„Între timp, în laboratoarele PSD se construieşte noul Liviu Dragnea. Cine crede că PSD este intimidat de acest rezultat, se înşală“, a adăugat el. 

Mii de români au stat la cozi kilometrice în faţa secţiilor de votare din străinătate, pe 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare. Mulţi dintre ei nu au mai apucat să voteze. Cei care au mers la vot au postat pe reţelele sociale fotografii şi videoclipuri de la cozile formate.

De asemenea, într-un mesaj anterior, Tudor Chirilă se declara fericit în urma afişării rezultatelor scrutnului, dar în acelaşi timp surprins că PSD a obţinut un procent atât de bun având în vedere „felul dezastruos în care a condus această ţară în ultimii ani“. 

Artistul a subliniat şi că românii nu ar trebui să se culce pe o ureche, ci să se gândească la faptul că PSD „este încă un partid care are capacitatea de a reveni şi de a duce la bun sfârşit misiunea pe care şi-a propus-o“. Făcând o referire la condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, Chirilă a precizat:„Adevăratul rău este această structură mafiotă organizată care se numeşte PSD şi care chiar acum, sub ochii noştri, încearcă să se organizeze ca să nu piardă «ciolanul»“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite