Trecutul de tiran al lui Bill Gates. Fondatorul Microsoft îşi spiona angajaţii, le trimitea mailuri de ocară la 2 noaptea şi înjura în toate şedinţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bill Gates. Foto: Profimediaimages
Bill Gates. Foto: Profimediaimages

Bill Gates este recunoscut azi ca un mare filantrop, dar cu ani în urmă, la începutul carierei, era cel mai rău şef posibil.

Conform apropiaţilor, acesta îşi teroriza angajaţii, le trimitea mailuri de ocară în miez de noapte şi înjura tot timpul în şedinţe.

Cu o avere ce depăşeşte lejer pragul de 100 de miliarde de dolari, Bill Gates este, la 65 ani, unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din lume. De când a început pandemia e şi unul dintre jucătorii-cheie pe scena publică şi figura centrală a teoriilor conspiraţiei.

Personalitate vizionară, fondatorul Microsoft a avertizat încă de acum zece ani omenirea legat de probabilitatea unei pandemii, mulţi crezând că el dirijează întregul ”scenariu”.

Bill Gates a investit milioane în acţiuni filantropice şi orice apariţie a sa e una calmă şi sigură de sine, dar puţini ştiu că la începutul carierei, când Microsoft era în dezvoltare, se comporta ca un adevărat tiran. Angajaţii săi erau terorizaţi de şeful mereu nervos, care nu-şi lua niciodată concedii şi nu accepta ideea de ”timp liber”. 

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite