Travolta, tată încă o dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Travolta şi Kelly Preston  formează un cuplu din 1991
John Travolta şi Kelly Preston formează un cuplu din 1991

Kelly Preston, soţia actorului, a născut marţi un băieţel, care a primit numele Benjamin. Anul trecut, John Travolta şi Kelly Preston l-au pierdut pe fiul lor Jett, în vârstă de 16 ani, care s-a stins din viaţă în urma unui atac cerebral. Cuplul mai are o fetiţă, în vârstă de 10 ani.

Micuţul Benjamin a venit pe lume într-un spital din Florida şi a avut la naştere 3,7 kilograme. „John, Kelly şi fiica lor, Ella Bleu, sunt foarte fericiţi şi extrem de încântaţi de noul membru al familiei lor. Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi se simt foarte bine", se arată într-un comunicat emis de familia Travolta. John Travolta (56 de ani) şi Kelly Preston (48 de ani) au făcut publică sarcina în luna mai, argumentând că „e imposibil să păstrezi un secret şi mai ales unul atât de special ca acesta".

Bizarerii scientologice

„Vrem să fim primii de la care să primiţi această veste minunată, aceea că aşteptăm o reîntregire a familiei noastre", declarau în primăvară cei doi soţi. Actorul a mai povestit că el şi soţia sa au încercat de mai multe ori să facă un copil, însă nu au reuşit: „E un miracol, ne simţim binecuvântaţi şi suntem emoţionaţi că atâţia oameni au fost alături de noi".

Înainte de naştere, Travolta şi Kelly Preston, amândoi membrii ai bisericii scientologice (la fel ca şi Tom Cruise şi Katie Holmes) declarau că vor să aibă o naştere „tăcută", acest cult interzicând zgomotele sau ţipetele de durere în timpul travaliului. Bebeluşul Benjamin a venit pe lume la un an după ce soţii Travolta l-au pierdut pe fiul lor Jett, în vârstă de 16 ani. Băiatul s-a stins din viaţă în ianuarie 2009, în urma unui atac cerebral, în locuinţa familiei din staţiunea Old Bahama Bay, din Bahamas. Jett, care suferise mai multe atacuri cerebrale în trecut, a făcut o criză şi s-a lovit la cap. Tragedia a ridicat mai multe semne de întrebare legate de convingerile religioase ale actorului. Gurile rele l-au acuzat pe Travolta că nu a acceptat faptul că Jett suferea de autism, această boală nefiind recunoscută de religia scientologică.

"E un miracol, ne simţim binecuvântaţi şi suntem emoţionaţi că atâţia oameni au fost alături de noi."
John Travolta actor

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite