Top-modelul Miranda Kerr s-a logodit cu fondatorul aplicaţiei Snapchat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miranda Kerr şi Evan Spiegel au o relaţie care a început în 2015, după ce s-au cunoscut în 2014
la New York, la o petrecere FOTO Hepta
Miranda Kerr şi Evan Spiegel au o relaţie care a început în 2015, după ce s-au cunoscut în 2014 la New York, la o petrecere FOTO Hepta

Modelul australian Miranda Kerr, fosta soţie a actorului Orlando Bloom, s-a logodit cu iubitul ei, miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei şi reţelei de socializare Snapchat, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Miliardarul american, în vârstă de 26 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Miranda Kerr la începutul acestei săptămâni, iar ea a confirmat informaţia prin mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Vedeta australiană, în vârstă de 33 de ani, a publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, miercuri, o fotografie alb negru cu inelul de logodnă pe care l-a primit de la Evan Spiegel. Fotografia conţine şi un „bitmoji“ (n.r. - emoticon extras din desene şi benzi animate) reprezentând o tânără extrem de încântată atunci când iubitul ei, cu un genunchi pe pământ, o cere în căsătorie, oferindu-i un inel de logodnă. 

Miranda Kerr şi Evan Spiegel, un „guru“ al tehnologiei care a devenit cel mai tânăr miliardar din lume atunci când a creat platforma Snapchat în urmă cu trei ani, au o relaţie care a început în 2015, după ce s-au cunoscut în 2014 la New York, la o petrecere a casei Louis Vuitton.

Top-modelul australian are un fiu în vârstă de cinci ani, Flynn, cu primul ei soţ, actorul britanic Orlando Bloom. Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi s-au căsătorit în 2010. Divorţul lor a fost pronunţat în 2013, punând capăt unui mariaj care a durat trei ani şi jumătate. 

miranda kerr

Fotografia postată de Miranda Kerr pe Instagram 

Miranda May Kerr, fotomodel australian, s-a născut la Sydney, pe 20 aprilie 1983. În 2007, a devenit primul manechin australian care s-a alăturat „îngerilor“ casei de modă Victoria's Secret. Şi-a lansat în 2009 propria marcă de produse cosmetice bio - Kora Organics. 

Evan Thomas Spiegel, născut pe 4 iunie 1990 la Los Angeles, este un antreprenor american şi cofondator şi CEO al aplicaţiei mobile Snapchat. Graţie acestui serviciu de partajare online de fişiere video şi foto, Evan Spiegel a devenit miliardar la vârsta de 24 de ani. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite