Sarah Jessica Parker a dezvăluit că a fost pe cale să refuze rolul din „Sex and the City“: care erau temerile actriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru rolul lui Carrie Bradshaw, în „Totul despre sex“ FOTO Getty Images
Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru rolul lui Carrie Bradshaw, în „Totul despre sex“ FOTO Getty Images

Sarah Jessica Parker a fost la un pas să rateze şansa de a juca în „Sex and the City/ Totul despre sex“ din cauza unor îngrijorări în ceea ce priveşte imaginea ei.

Actriţa, în vârstă de 51 de ani, a devenit celebră datorită rolul lui Carrie Bradshaw din serialul produs de HBO, difuzat între 1998 şi 2004. Cu toate acestea, Sarah Jessica Parker a recunoscut că a avut ezitări în a accepta celebrul rol de teama scenelor nud şi a limbajului vulgar.

Într-un extras al celei mai noi cărţi semnate de James Andrew Miller, „Powerhouse: The Untold Story of Hollywood's Creative Artists“, obţinut de publicaţia „The Hollywood Reporter“, actriţa a povestit că agentul său de casting, Kevin Huvane, a sunat-o şi a anunţat-o că producătorul Darren Star o doreşte în viitorul său proiect.

„(n.r. Darren Star) a scris pilotul pentru «Sex and the City» şi mi-a spus că pe tine te-a avut în minte când l-a scris. Ţi-l voi trimite. Eu l-am citit şi cred că este foarte bun. Ar fi bine să te întâlneşti cu el“, i-a spus agentul actriţei.

„Serios? Simt că am trecut prin toate până acum. Pot să joc o piesă de teatru, iar apoi să joc într-un film, apoi iar într-o piesă şi iarăşi într-un film. E vorba de multă flexibilitate. Ce poate fi mai bun de atât? Oare chiar vreau să mă întorc la seriale când pot fi ţinută prizonieră, semnând un contract pe termen lung?“, a fost răspunsul artistei.

„M-am întâlnit cu Darren şi am avut anumite îngrijorări, cum ar fi că nu eram dispusă să apar în scene nud şi să folosesc un limbaj vulgar. Însă Kevin a continuat să-mi spună: «E ceva diferit. Nu ai mai făcut aşa ceva până acum. Nimeni nu a mai avut un asemenea rol niciodată. Fă-o!»“, a mărturisit Sarah Jessica Parker.

Actriţa a avut încredere în agentul ei, cu care lucrează de 30 de ani, mărturisind că au o relaţie atât de apropiată încât obişnuia să stea la el acasă când se ducea în Los Angeles în interes profesional.

„Sunt cea mai veche clientă a lui Kevin Huvane. Colaborăm de 30 de ani şi am crescut împreună în acest business. Am locuit împreună în New York. Când a trebuit să mă duc în L.A. pentru muncă, Kevin mi-a spus «Stai la mine la apartament!»“, a adăugat Parker.

După ce „Sex and the City“ a făcut-o celebră, Sarah Jessica Parker a apărut într-o serie de comedii, precum „Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani“, „Familia Stone“, „Ce-o fi cu soţii Morgan?“, „De anul nou“, „Oare cum o reuşi“. Pentru rolul din serialul „Totul despre sex“ a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

În 2014, Parker şi-a lansat prima colecţie de pantofi, inspirată din personajul jucat în „Totul despre sex“. „Banii se câştigă greu, aşa că am încercat, pe cât posibil, să creez ceva frumos, colorat şi de o calitate excelentă la un preţ rezonabil“, a spus actriţa. Deşi aceasta este prima colecţie de pantofi lansată, domeniul modei nu-i este străin actriţei. Această a lansat numeroase parfumuri, iar în  2007 a scos propria linie de haine, Bitten, în colaborare cu lanţul de magazine Steve & Barry’s.

Sarah Jessica Parker este căsătorită cu Matthew Broderick din 1997. Cuplul are trei copii, James, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Marion şi Tabitha, în vârstă de şapte ani.

Serialul „Totul despre sex“ s-a încheiat în urmă cu 10 ani, în februarie 2004, iar ultimul episod, deosebit de emoţionant, a obţinut cea mai mare audienţă pentru acest show TV. Patru ani mai târziu, primul film din franciză a ajuns pe marile ecrane şi a obţinut încasări de 415,2 milioane de dolari pe plan mondial. În schimb, al doilea film din serie a obţinut încasări mult mai scăzute - 288,3 milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite