Top 7 cele mai şocante momente din istoria premiilor Oscar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gweneth Paltrow, pe scena Oscarurilor în 1999
Gweneth Paltrow, pe scena Oscarurilor în 1999

Discursul incoerent al lui Gwyneth Paltrow la primirea trofeului, secretul dezvăluit de Tom Hanks, cum că unul dintre profesorii săi din liceu era gay ori sărutul pasional dintre Angelina Jolie şi fratele ei, se numără printre cele mai penibile şapte momente din istoria premiilor Oscar, potrivit unei liste alcătuite de jurnaliştii publicaţiei The Sun.

Actorii care s-au făcut de râs pe scena galei sunt mulţi. Gwyneth Paltrow, Adrien Brody, Halle Berry, Hilary Swank, Angelina Jolie ori Cher se află pe listă.

În 1999, Gwyneth Paltrow a câştigat un Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din „Shakespeare In Love". Discursul actriţei a fost însă unul jenant. După ce a urcat pe scenă, Paltrow a început să se bâlbâie, iar la un moment dat a izbucnit în plâns, în timp ce le mulţumea apropiaţilor pentru susţinere.

Vezi discursul lui Gwyneth Paltrow AICI

Gafa pe care a făcut-o Tom Hanks, în 1994, nu are cum să nu fie pe lista celor mai şocante momente. Actorul, premiat la acea vreme cu un trofeu Oscar pentru Cel mai bun rol principal masculin, pentru filmul „Philadelphia", i-a adus un omagiu profesorului său de teatru din liceu. În discurs, Hanks, dezvăluia că fostul profesor era gay, un mic amănunt, care probabil era secret, deoarece profesorul încă nu vorbise public despre orientarea sa sexuală.

Vezi discursul luI Tom Hanks AICI

În 2001, Angelina Jolie făcea un gest cel puţin bizar pe scena de la Oscaruri: se săruta pasional cu fratele ei, James Haven, alături de care a venit însoţită. Gestul actriţei a creat mare vâlvă la acea vreme.

Roberto Benigni, alergătură pe scaune

În 1999, regizorul Roberto Benigni a alergat pe scaune spre scena unde a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor, pentru rolul din „La Vita e Bella".
Un an mai târziu, Hilary Swank a uitat să-şi menţioneze soţul în discursul de mulţumire de la ceremonia Oscarurilor din 2000, când a fost premiată pentru rolul din „Boys Don't Cry".

În 2006, Jennifer Garner s-a împiedicat pe scările care conduceau spre scenă. Artista a urcat ruşinată pe scena unde a prezentat un premiu Oscar, după ce s-a împiedicat de trena rochiei sale, pe scări. „Îmi fac singură cascadoriile", a glumit ea.

În 1974, la cea de-a 46-a gală a Oscarurilor,actorul britanic David Niven a fost întrerupt de un exhibiţionist. Un om gol a fugit prin faţa lui Niven, pe scenă, când acesta o prezenta pe Elizabeth Taylor.

De-a lungul timpului, actori ca Adrien Brody, Halle Berry sau Cher s-au pus singuri în situaţii penibile, fie că s-au îmbrăcat neadecvat, fie că au făcut tot felul de gesturi nepermise în public.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite