Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi după ce au fost trataţi de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi FOTO Guliver/Getty Images
Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi FOTO Guliver/Getty Images

Actorii Tom Hanks (63 de ani) şi soţia sa, Rita Wilson (63 de ani), au fost externaţi din spitalul australian în care au fost izolaţi după ce au fost diagnosticaţi cu coronavirus săptămâna trecută.

Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi dintr-un spital din Queensland, Australia, şi se află acum în autoizolare în casa pe care au închiriat-o acolo, potrivit unui reprezentant al actorului, citat de CNN.

Cuplul a fost spitalizat şi ţinut în carantină după ce săptămâna trecută a fost infectat cu noul coronavirus.

Hanks şi Wilson sunt în Australia pentru că actorul lucrează la un film despre viaţa lui Elvis Presley. După ce Hanks a fost testat pozitiv, producţia a fost suspendată.

Joia trecută, Tom Hanks a anunţat prin intermediul unei postări pe Instagram, însoţită de o fotografie sugestivă care înfăţişează o mănuşă chirurgicală, că el şi soţia sa au fost testaţi pozitiv: „Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele şi febra”, a spus actorul. „Am fost testaţi pentru coronavirus şi rezultatul a ieşit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?“. 

Luni, actorul a revenit cu o postare în care le mulţumeşte celor care i-au îngrijit şi îndeamnă pe toată lumea să aibă grijă.

Actorul câştigător la Oscar nu este singura celebritate care a fost pozitivă pentru virus. Actorul britanic Idris Elba a dezvăluit, luni, că este infectat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite