Vedetele din toată lumea se iau la trântă cu coronavirusul. Cum a fost surprins Jon Voight la cumpărături FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cara Delevingne a ieşit la cumpărături cu prietenele ei FOTO Profimedia
Cara Delevingne a ieşit la cumpărături cu prietenele ei FOTO Profimedia

În ultima perioadă, tot mai multe vedete internaţionale au fost surprinse în ipostaze care demonstrează că tratează cu responsabilitate epidemia de coronavirus şi regulile impuse de aceasta.

Epidemia de coronavirus afectează toate aspectele vieţii de zi cu zi, iar celebrităţile nu fac excepţie. 

În timp ce unele anunţă că au fost deja testate pozitiv cu coronavirus, altele se protejează şi îşi fac provizii.

Printre vedetele care consideră importantă protecţia împotriva COVID-19 se numără cântăreaţa americană Demi Lovato (27 de ani), care a fost văzută la cumpărături purtând o mască neagră peste nas şi gură. Ea a avut, de asemenea, mănuşi de unică folosinţă.

Imagine indisponibilă

Demi Lovato a apărut în public cu mască pe faţă FOTO Profimedia 

La rândul lui, cântăreţul Rod Stewart, în vârstă de 75 de ani, este precaut, potrivit unor imagini cu el şi soţia lui, Penny Lancaster, surprinse de paparazzi în timp ce ieşeau să ia micul dejun într-o suburbie din Bel Air. Celebrul artist rock poartă mănuşi albe din bumbac şi o ţine de mână pe soţia sa care, în schimb, are mâinile goale.

rod stewart poarta manusi cand iese din casa foto profimedia

Rod Stewart poartă mănuşi când iese din casă FOTO Profimedia

Provizii în plină pandemie de coronavirus

Şi proviziile sunt importante pentru celebrităţi ca Jon Voight şi Cara Delevingne, spre exemplu, care au fost pozaţi la cumpărături, cu cărucioarele pline. 

Actorul distins cu Oscar Jon Voight (81 de ani), tatăl Angelinei Jolie, a fost surprins zâmbitor într-un supermarket din Sherman Oaks, California, cu mai multe prosoape de hârtie în coş, ţinând cont că în SUA, hârtia igienică, dar şi prosoapele de hârtie, sunt la mare căutare, alături de dezinfectanţi. La vederea imaginilor, fanii l-au sfătuit pe acesta să nu mai părăsească casa, dată fiind vârsta înaintată pe care o are.

jon voight a fost surprins cumparand mai multe role de servetele foto profimedia

Jon Voight a fost surprins cumpărând mai multe role de şerveţele FOTO Profimedia

Modelul Cara Delevingne, în vârstă de 27 de ani, a mers la cumpărături alături de iubita ei, actriţa Ashley Benson (30 de ani), şi prietenii lor, modelul american Kaia Gerber (18 ani) şi actorul Tommy Dorfman (27 de ani. Toţi cei patru tineri au împins cărucioarele purtând mănuşi de unică folosinţă.

cara delevingne a iesit la cumparaturi cu prietenele ei

Cara Delevingne a ieşit la cumpărături cu prietenele ei FOTO Profimedia

Fosta Bond Girl, în carantină la domiciliu

După actorul Tom Hanks (63 de ani) şi soţia lui, actriţa Rita Wilson (63 de ani), virusul a ajuns şi la actriţa Olga Kurylenko, în vârstă de 40 de ani, care a jucat în rolul Bond Girl alături de Daniel Craig în „Quantum of Solace/Partea lui de consolare“. Ea a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei postări în mediul online. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite