George Clooney, cel mai dorit actor pentru poziţia de preşedinte al SUA  

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj efectuat recent printre cititorii site-urilor AskMen.com şi TrèsSugar.com, arată că 35% dintre bărbaţi consideră că actorul George Clooney este cea mai potrivită vedetă pentru rolul preşedintelui.

Sondajul a adresat respondenţilor întrebări cu privire la politică şi celebrităţi pentru a găsi profilul ,,celui mai potrivit bărbat“, respectiv ,,celei mai potrivite femei“ pentru funcţia de preşedinte. Potrivit rezultatelor, următorul clasat este rapperul Jay-Z, însă cu un scor mai redus, de 20%.

Pe de altă parte, când au fost întrebaţi despre adevăraţii politicieni, 79% dintre bărbaţi l-au nominalizat pe Barack Obama drept preşedintele cu cel mai mare potenţial. La întrebarea ,,De care vedetă te-ai săturat?“ 67% dintre respondenţi l-au menţionat pe Justin Bieber, iar pe locurile următoare i-au amintit pe baschetbalistul LeBron James şi rapperul Kanye West. Kim Kardashian s-a clasat pe locul I în topul celor mai neplăcute vedete feminine, cu un scor de 62%.

Într-o notă optimistă, la nominalizările pentru ,,următorul Michael Jackson“, formaţia The Black Eyed Peas a ocupat detaşat locul 1, cu 33%, iar pe locul secund s-a clasat Usher. În mod surprinzător, a treia poziţie a fost ocupată de Justin Bieber cu un scor de 23%.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite